發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-18 21:37 發表
作為一個中五學生~十分緊張自己學業~
本身個人成績都係一般~只有一兩科得別好
今日面對分test卷...好多野好似唔識...都唔知岩唔岩咁...心情跌到谷底咁...
事因上次失手已經全級跌左兩名....今次咁...真係唔使點追 ...
呢位頌少小朋友仔, 成篇文章, 我超級鍾意你果句 "20年後回頭看一定係得淡笑"
莫講話20後, 就算我而家諗起幾年前既我的所作所為, 都覺得自己好好笑.

ps : 就係你識得笑自己既以前, 等如代表你而家比以前成熟 !!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 21:57 發表

嘩, 阿諾講呢番說話真係覺得你個人比你真人睇起來成熟.....:loveliness:
呵呵, 我成熟:lol ?, 瑤瑤小姐, 係咪真架, 我份人好易tum架咋, 你唔好厄我喎!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 22:05 發表

我講真家.......:loveliness:  
thank you very much~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 22:05 發表

我講真家.......:loveliness:  
等等先. 我應該唔開心至係, 我既外表話比人聽係一個唔成熟既麻甩仔, 呢獲野應該要返屋企慢慢反省:'(

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-18 22:08 發表

佢已經熟晒呀:lol
對住你班友仔, 我只係一名 "初出茅廬含羞草" 何來熟之也.

發新話題
最近訪問的版塊