發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 12:11 發表
昨天邊個咁勁  ko GOKU ?  GARY 四強輸比邊個 ?
Danny呀!! 識咁多年,輸足咁多年

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 12:26 發表

我賽前預計danny 奪冠
突然殺出程咬金...
如jams冇join......一定係danny 啦!!!!!!!

因為佢係一個較穩定的好球員

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 12:55 發表

係呀~~
johnny 對唔到你??
johnny次名出,所以對唔到,

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 13:19 發表
gary
你偶像今日正手好似廢左咁
全失
日直通病,無態就唔適打

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 13:21 發表

佢件衫做乒工廠波衫就好喇
都係紅黑butterfly
睇唔到

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 14:33 發表

thank you thank you....hope to play with you again soon....
好快有機會!! oldcake都係隊友

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 14:38 發表

Oldcake is on our team?
Yeah....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldcake 入0左廠了!!!!!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 14:50 發表

嘩....先有JAMES007, 港島冠軍入廠, 再有OLD-CAKE日直老宗, 你地愈來愈人強板勁呀...
更正oldcake 不是打日直的!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 14:56 發表

SORR....記錯.,    日直應該係小過童, 是嗎.
Yes... man.........!!!!!!!!

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-29 16:11 發表

好堅.........好爆

佢手鬆少少,我先偷雞贏到一局

跟著再打都局局輸
同佢打十分正

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:25 發表
[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 15:43 發表

3月份你地會同 水魚隊 大戰..
今次水魚肯定俾人劏都得喇... [/quote

Gary hing has good leadership ma.. ...
大家努力啦!!! 我仲好多野要學習

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:15 發表

有好LEADER, 又有好球員.....無得頂..
睇黎我都要叫水魚隊的隊員小心先得....
你地班波咁勁,邊有得打呀!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:19 發表

最勁果個都俾 JAMES KO左啦..
仲有, 你都差少少贏佢..
咪扮野!!  你地仲有大把勁人!!!!!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:29 發表

水魚隊員有幾勁, 我當時知啦.  
不過佢真係最勁喎....無扮嘢嫁..
是但啦!!! 到時狂炒我地你就屎!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:41 發表

如果真的(好運)可以狂炒你地, 嗰個肯定唔係我.liness" />
我地做乜做0左吹水王

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:50 發表
我黎呃分嘛....
真係希望現在的狀態可以持續啦!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:58 發表

我估計你一定可以.
而我要提升狀態先..
你會點去提升狀態???

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 18:16 發表

飲罐 RED BULL 囉...送我一對亦.   就可以走位輕快D.  哈~~哈(這方法唔得)

因我比較懶, 好少全場出真力量打.  因為好晒力, 我年紀大...無力.
講真~~~ 我會打基本功, 左推右攻.  同埋步法練習.  打熟就無問題.  ...
明白!! 冇乜套路係我最大缺點,而我適應性又差,所以一路未能進步!!唉!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-1 09:39 發表

當然有啦.  佢講今次實實在的輸了.
你正手拉波好轉, 好難頂.  加上又可以反沖, 又有發球....
最重要的 穩中帶凶, 加上發球.  ~~~ 總結係 : 危險的穩世高高高手.
下次水魚大戰乒一, 佢會提醒水魚隊友小心小心你 ...
我地比人起哂底

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-1 09:55 發表

以下係乒乓人對 乒一主力球員 分析 : 0岩唔0岩呢....liness" />
1.Gary Cheung (領隊) : 日直, 打法主動.  攻力強, 推擋亦出色.
2.Martinhkc (隊長) : 乒一主力球員.  穩定難纏.
3.Johnnywai : 橫板左右弧圈. ...
我地仲有秘密武器

發新話題
最近訪問的版塊