發新話題

【乒工廠球局】: 4月17日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

【乒工廠球局】: 4月17日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局

乒工廠會員優先

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!

8 - 9pm (3 tables) full

9 - 11pm (6 tables) 人多可再加

1.Gary Cheung
2. 44 66
3  PL
4. kin
5. 影
6. 幻殺 +5
7. Anthony
8. Jason ( 8 - 10pm ) +5
9. Zoe
10.bartender (9 - 11pm)+5
11.topgun
12.左右開弓
13.羅殺
14.skywalker
15.vivavincent +5
16.Bing ( 8 - 10pm ) +5
17.Steven ( 9 - 11pm )
18.james007 (9 - 11pm)
19.Ben
20.PL 仔仔

update!!!!!!loveliness

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2008-4-17 00:33 發表
Join the game from 8:00pm to 10:00pm if any room.  Jasonkyy
ok....

人少少我可落場玩下喇!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:35 發表
請問有冇預Myron ?8-10pm? 因為要由香港過來
當然有,咁遠都到,我唔打都要比你仔仔打啦!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:47 發表
O. Thank you la.
記住好好教訓他. 最好整碗雙蛋麵
廠長做唔到喇!!!! 等其他高手請佢食啦!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:58 發表
你太謙la
希望你仔仔玩得開心!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:07 發表
敬愛的廠長 :
而家 d 小朋友好勁....如果你今晚吃 腸蛋面...我私人送杯凍 0 茶比你.
小貓三四隻上
你請定我都得喇!! 衰貓!!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:16 發表
我叫 小貓, back hand mao, 邪貓, 花貓, 大白貓, 貓貓, cheap mao, 死貓....但不是 需貓
我只是風留, 但不下留
你就想風流

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:18 發表
我無 interested 看你 除幅
哈哈!!!!!!! 梗係唔係睇我啦!!  

你.............

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 23:34 發表
多謝廠長及TopGun兄對小兒的教訓
佢話下次要贏番你地喎, Myron終於有火了
Anyway,這次球局十分正. Tks
以你仔仔打一年計, 技術相當唔錯,好有潛質!!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-18 00:09 發表

佢已諗好方法對付廠長了,小心呀Gary
好!!! 但仔仔都要諗好方法對付其他工友,因為搞掂我仲有千千萬萬個工友!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 00:22 發表
如果小朋友想打邪膠......可以找我....不過今個週日我未能來.
下次請仔仔狠狠咁衝爆呢隻衰貓!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-18 11:38 發表

Does Myron = PL
I have played with PL's son in Bin Guo. he is playing quite well
佢都有到,但myron係第二個新加入的小朋友!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-18 22:51 發表
PL'son 是誰? 幻?影?
pl 仔仔又係打橫板ga...下次介紹你識

發新話題