標題: 國慶盃 - 賽后吐真言之貓書 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 00:49     標題: 國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

首先多謝各位再一次參考我們比賽的朋友, / s) u- R& h8 v0 P) X% W. G1 l
亦多謝一些首次參與我們比賽的朋友( o4 T/ s' r) i2 r
今天真的好熱鬧, 我想可能有 120-150人. 平均每組6人, 有 20組, 加上一些觀眾
6 k- Z" V2 S. i% Q3 \4 P1 I* b而我們包場十張枱由1:00pm 至 7:00pm, 及后雖然未能包場, 但我們還有足夠的空
  X* R9 e! I. r% q  ~& S$ r枱完成餘下比賽.
  N" y" A$ {" j. n2 g6 g
2 H: g- G$ L5 S" c; t5 J# s今次是我們首次舉辦團體賽, 而團體賽的難度在於時間控制, 我曾經在最近香港杯( Q/ `( R# e' W3 w2 h$ l/ `0 X
一場比賽打足三小時. 所以今天實在好趕. 以俊一A為例, 7 G! k1 k2 X/ ^/ t, e0 L; N6 k- U
他們要打三塲小組賽, 再加四塲複賽才能把奬杯拿走, 一點也不容易.  - `/ D* l" b2 }' l8 ]: `
所以今天沒有給你們足夠的時間熱身, + i& e/ v! ?; T7 H$ A
又經常同時開兩塲給三張枱一同作賽. 2 V0 L2 P+ s2 F; j. e5 l' k
很多波友也沒有時間吃飯, 抱歉. 不過我也只吃了半件三文治
/ x  p: v/ x" Y7 Z' A& {6 a$ ~7 v( b, A; N0 h: \5 @; k
今次要多 謝的人太多, 為以免遺漏, 算我不一一在此致謝.  6 @+ V" G7 @6 R8 x7 T7 H0 n
今次有很多不完善的地方, 我們日后會努力改善, 務求做到更好.  % U! |1 ?. `$ u$ g$ ?

/ j# w! |& g/ {% xThank you
作者: 乒粒仔    時間: 2008-10-2 00:53

辛苦你啦, 貓兄
作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 00:55

辛苦晒呢.......
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 00:56

多謝你們支持...今日有人同我講 青屯 (是青屯, 不是屯青) 個個都咁 Nice....- C( U$ Q. W6 e9 ]6 F7 J
我補左一 句, 仲個個都咁好波.
作者: 廠長    時間: 2008-10-2 00:56

衰貓!! 仲有好多地方我地要好好改進一下,但今日的確係一個好寶貴的經驗,希望往後我地搞到一d能更盡善盡美的比賽啦
作者: 乒粒仔    時間: 2008-10-2 00:58

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 00:56 發表
; I' s7 h5 n5 k  Q4 A( ^) }: e多謝你們支持...今日有人同我講 青屯 (是青屯, 不是屯青) 個個都咁 Nice....
4 G+ G4 ?/ c+ v1 M) [+ l我補左一 句, 仲個個都咁好波.
  y9 @$ q( o/ r0 V1 U
+ o* ?, r! k1 P# A有D噤既樹
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 00:58

今日好彩有新舊論壇之草幫手...無草點成事
作者: 廠長    時間: 2008-10-2 01:01

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 00:58 發表 - P4 s5 C$ ~( `; t$ B
今日好彩有新舊論壇之草幫手...無草點成事
9 i3 N8 S4 x) J% g4 M0 e$ c1 |
% S; f3 c; N3 o1 L- J3 {8 X
! k/ v5 M* m2 M7 ~' T; N. ]) D# {+ N無你就成唔到事!!
作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 01:01

草哥....
作者: 廠長    時間: 2008-10-2 01:02

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-2 01:01 發表
9 P8 ~& t$ M- D2 B  v8 l" U草哥....
  d+ K, M/ v& a' h0 C8 F& ^4 l. x$ Q9 e# _8 U5 N0 U5 {

( H$ l) L2 y7 t/ a8 z" i: a你叫44 66??
作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 01:03

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-2 01:02 發表 / G& q2 F6 J4 P) _1 ]/ k# O) O
" c/ k; c; E2 @- `! h: g
4 R+ y& {. k/ A4 I
0 P' Q  Q, |6 t
你叫44 66??
haa...係呀
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 01:04

作者: 廠長    時間: 2008-10-2 01:04

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-2 01:03 發表 0 _: ]$ ^2 w$ M
haa...係呀
- b' @6 l* B$ ?4 |8 e( ]+ ?& m$ y- L; [  m
呀大聲d啦
作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 01:04

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 01:04 發表
1 R+ Q' _6 @! |! |% U4 ~0 I我已經 盡量吾應呢個post 喇
haha
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 01:05

作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 01:06

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 01:05 發表 ) ~3 o* z- E# R3 `, q

8 b. @" T& @% }7 P' k6 v  N- r# V& B2 W5 |) e0 V; i0 d# h/ X
陽陽真人好靚仔
壇草靚d先真
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 01:06

hahahahhahahahhah  草
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 01:08

作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 01:10

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 01:08 發表
8 ]' c! Y; ]5 D# k3 a! |8 |' _9 Q# ]- ~$ r4 u
9 G& m  I+ S6 z
陽陽都係草黎架
ha....太陽草??
作者: 新手上路    時間: 2008-10-2 07:01

舉辦多些這類活動比賽, 就會工多藝熟
作者: Timshek    時間: 2008-10-2 09:32

個比賽搞得好好....鼓勵搞多d同類比賽.
0 }$ W  ^8 m! v我地青屯乒室d隊員作日玩得好開心.
2 M6 F) {% `2 {; c7 D下次你地再搞....我地青屯一定支持
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 09:49

今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. , h& ]) _  ~2 g9 U% h) a3 c
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
& B: d: \- n& G* ^2 f, c真是不容易打. 再次多謝乒粒仔. 你們交出場紙是最有效率的.  tks
作者: eric985281    時間: 2008-10-2 09:52

謝謝貓兄,今次玩得好開心啊^^
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 09:55

Eric 哥哥...不好意思, 昨天也催你們開波...不過不止你一個, 我個個都催....haha ...
7 P( Y5 ~1 y; _* T+ h) i  g0 L8 e( X" O7 A+ x" L+ l8 g7 |
你與小王子昨天果場好精彩.....
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 10:04

hkttf 比賽越黎越勁!!! 辛苦晒所有為比賽出過力既波友仔, 呀貓唔在講, 其他幫手都真係做得好好. 最難得係, 好多人都估唔到今次會有咁既氣氛同埋凝聚力......
4 R. U" E9 }. H& e. m% [6 x/ ~
, K4 b4 g& L. Q! P) C小心冰種妒忌.......
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:06

防守王我對你唔住......幫你抽到條上上簽....否則四強之位應該你們一定有份.....我會好好檢討........我有負於你...............
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:07

我都覺得今次氣氛也可以
作者: Timshek    時間: 2008-10-2 10:18

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 / m0 c1 w2 [# H) a- }
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.   e  s6 u. c; X, ?, b0 H
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
# K* h0 e0 w- K; P6 I: i3 e& I3 z真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
0 A  J' m( e9 @4 i. W6 e
阿貓真係好人......昨天請我食態仔餅 !!!
5 I& @8 {6 }, t3 z早知我買定d"醫你"牛奶請你地班搞手飲啦....你今日飲奶未?
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 10:22

作者: 瑤瑤    時間: 2008-10-2 10:22

引用:
原帖由 timshek 於 2008-10-2 10:18 發表 ! w7 a' T9 r( B- I, M! e' f/ C" S

. u) d" T0 ^8 v& F& H( j阿貓真係好人......昨天請我食態仔餅 !!!8 r0 Z- C+ `' ?7 b; |
早知我買定d"醫你"牛奶請你地班搞手飲啦....你今日飲奶未?
4 r( a! w. v2 _1 q2 I

; F# Z: s8 X" n& i$ W唔係 Orero 咩.....
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:23

昨天其實我已比晒熊仔餅陽光...如果我比埋蒙牛他們飲...你們應該會 win 3:0 是我做得不好..抱歉
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 10:24

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:06 發表 5 J* |. `. l) U1 L
防守王我對你唔住......幫你抽到條上上簽....否則四強之位應該你們一定有份.....我會好好檢討........我有負於你...............
) c, `! a; Y+ F9 j
5 @  J: k. i* R1 R
抽簽的事, 相信是公平, 公正, 及公開的. 己方一隊發揮不夠別好, 輸掉比賽也無話可說了. ; g: d: S- l3 Y0 v6 o: l/ E

/ r7 F/ M# V+ Q5 h' W& P回看昨日比賽隊伍, 所有都是由有質素的球手組成. 所以各組可以出線的, 必定是很強吧.
8 _& }# T  l0 H4 @6 q$ D
: G& |; E! v( h1 Z0 G7 W而且亦看到各組實力都很平均. 只要稍為表演失準, 就會輸掉. 這個就是比賽吧!!& }1 _% G  E% o/ r" _3 h' B
& \1 s, A4 x' X1 z
若貓兄有需要檢討, 那就是, 大會下次可安排小食, 飲品, 最好有啤酒......
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:28

Sorry 昨天我們買了很多小食....有
$ }5 d" z" X& ~! [; r9 ^
8 e8 }" E2 n8 u; C- ~9 T蛋糕' ?& \8 I4 p: N+ W, [

- H8 r& |9 T' `! _* z: ?7 tnuts
5 E$ J' u* w" I9 D仲有樂天熊仔餅.
$ |: ^7 y/ @$ A' [# g! j
  F- P, t  y% U8 `  `2 H真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:29

抽簽真的是公開抽的, 亦公正.  
+ ]% v. N  M% o* Z5 M4 t6 C: [而出線安排是昨天早上由其中一隊代表抽的. ' g. P! |! L) N
  q% p! _2 d5 T& y! Z3 N3 t
所以當進一問我. 點解 俊一A 會在四強對 俊一B. 我只可以說是上天安排.
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 10:34     標題: 回復 34# 的帖子

哈哈!! 若貓兄再說多幾次去Clarify, 那就真的令人誤會了. 哈哈.9 C5 D6 F% u! A* k

2 g1 X! }, {0 D* A. Z抽簽的事不用再說了. 大家都應該當這是遊戲.
) v/ @2 V) Q' `# Q
" ]  D+ K1 {" u9 L" k6 e7 d' s" X; k是一場很精彩, 凝聚力很強的友賽. 大人小朋友都有得玩. 家長也支持.- e/ z. e6 q, x' p/ ?' ?2 s$ C  ]8 @
/ {, X7 I0 Z2 v) U6 Q
我說小食的意思........雞翼, 燒賣, 腸仔..........哈哈.
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:36

如果有這些供應..我唸要每位收 $98 仲要茶介, 加一  ha ha ha
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:37

不過打香港杯賽際, 可以多 d 人一同玩...  F  b  f8 F8 M$ X2 n8 P: B
只是時間緊迫. 如果歌街比到全場我們便可以打得快 d
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 10:51

作者: eric985281    時間: 2008-10-2 10:53

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:34 發表
$ u+ T; p: T8 P$ @; z哈哈!! 若貓兄再說多幾次去Clarify, 那就真的令人誤會了. 哈哈.
& a& K4 V) e" z9 w5 w9 s& k" X! C! z% K1 [+ I! ]" Z
抽簽的事不用再說了. 大家都應該當這是遊戲.
$ V: Q9 ^5 ]  B$ J( U  \  J7 V3 M) J* _4 b
是一場很精彩, 凝聚力很強的友賽. 大人小朋友都有得玩. 家長也支持.
1 l) t! L, t) z  \  R
4 b" ~) R4 S5 @. \8 ]) B7 I- {4 Y9 Q我說小食的意思........雞 ...
" F  U6 x8 e: [3 A& ?9 [

8 E+ y0 K0 G, ?6 @# r8 k好啊,我都想要小食(仲有排先lunch,而家已經好肚餓tim><")6 H7 F) \/ R1 q9 m
昨天真係又精彩又好玩啊~~~
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 10:57

你地當然好玩....冠 & 季都給你們包辨. 好彩你們出兩隊
6 L4 ]" e+ \3 E8 S如果你們出三隊, 說不定 1. 2 3 名都是你們
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 10:57     標題: 回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 10:58     標題: 回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 11:04

作者: eric985281    時間: 2008-10-2 11:08

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 * D5 ^- W0 l$ P" b& u
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
6 J5 V* B" i! F1 i' S" q1 h
( f& e! x; X- p4 y: _" G
我未食早餐啊.....
" k  d' B4 i7 U+ h6 t9 E7 {& v而家都已經越來越肥啦.....
作者: 防守王    時間: 2008-10-2 11:14     標題: 回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 11:18

作者: eric985281    時間: 2008-10-2 11:28

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 # U/ [) p( @- t4 j! W% J* ^8 B
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
; `9 H/ Q3 k" s8 k

% w. L7 G: |3 h  j" u! E/ r& `再係咁既話真係走唔郁啦
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 11:30

作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 11:30

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表
; I! R( I" |" {8 |8 O' _
) ^) A! P6 }, K7 r- _( n+ f
2 L; s1 I! }4 G吾要增肥喇 liness" />
吾都要....
作者: 乒粒仔    時間: 2008-10-2 11:37

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 ; S) E* S) D' Z7 F2 z
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.
' M, z" S) {5 R) k+ }其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
, H( c+ Y# `% n. I! }, D真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
: U& u" N2 y, \

# E0 e: F0 d: a+ n吾敢當
作者: 乒粒仔    時間: 2008-10-2 11:39

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 ( K, y- g5 H1 `/ R5 M
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 9 c6 {8 Y% I% _% z! V0 R

9 E6 ^+ M0 u! R& l' G蛋糕4 J, T* ?2 g* I3 c* y" b! B

4 ^/ _& Q( o  J8 o5 @5 Z( anuts
9 g7 @8 ?! d9 j4 Q* a仲有樂天熊仔餅.' z2 j* U1 S* ~: I4 `

3 L! e$ b* z" Y4 Y$ s" I真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
/ z8 Z2 ]) C  {4 }% ^1 U! H0 l2 k
2 f) ~+ g! m- w6 {, U, d; ~* U仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU
作者: 乒粒仔    時間: 2008-10-2 11:40

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
- S0 W' F' k  B( o7 ~9 U呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
& E+ ^1 L' d4 d/ L) o
' O  ?/ e( ^% P7 B+ e, l真.....係......
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 11:45

作者: 防守王    時間: 2008-10-2 11:51

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表 0 ]4 _3 M7 l7 |- k, l% I% T

; T; H: z0 o# W% a0 v! J5 Q- Q& o1 @, u2 u6 y6 Q" J
真.....係......
: H; ^; w9 ^& a. s7 H- d$ v% C( u# {+ `2 A% Q  h
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 12:30

作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 12:32

咁的相你都有....
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 12:32

作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 12:33

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
) T* k, o0 E$ a5 n+ j: Z9 e. r5 \: C# c4 |. _

( \, A8 Z# d  n$ yd 香蕉干 好好味 liness" /> - ]: s) d; s* n% x. y. z) A  x

! ~4 Q+ Q) i4 e' u5 m% T3 v. p/ p( W
寫緊字個女仔係邊個黎架?
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 12:34

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 12:35

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 : I' B( L; ]7 v, Q  t8 y: }
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..
作者: 44_66    時間: 2008-10-2 12:36

作者: 太陽之子    時間: 2008-10-2 12:37

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:36 發表
9 d' g7 U1 }  a8 \" S" q& L8 ~/ y* z) k" t" }

& h( S, }. H7 c, X* o靚女 一名 .... 乙組球員 , 衰貓的好拍拿 ..... 暫時仲係拍許未輸過 .... 好野黎架 liness" />
一睇就知好野
作者: 一燈大師    時間: 2008-10-2 13:05

我謹代表百靈鳥多謝貓兄的努力 , 把這次比賽搞得有聲有色 。
, f! G. N; {* @# j5 `5 N作為一個業餘搞手 , 辦好一塲過百人的比賽真是殊不簡單 。 ) L+ N% [& L4 p! C
我相信在香港的乒乓綱壇界 , 暫時只有你能夠搞到這麼多和大的比賽。  請繼續努力 , 一定支持....
作者: phantasy    時間: 2008-10-2 13:44

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:23 發表
( D$ s# k% s2 J昨天其實我已比晒熊仔餅陽光...如果我比埋蒙牛他們飲...你們應該會 win 3:0 是我做得不好..抱歉
- [1 A0 c. l5 [
點解我冇熊仔餅食
作者: phantasy    時間: 2008-10-2 13:45

真係要多謝晒一班工作人員.昨天玩得好開心!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 14:10

熊仔餅無晒...但仲有  m&m 朱古力奶
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 14:11

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-2 13:05 發表 ; U6 X# n; w5 O0 {
我謹代表百靈鳥多謝貓兄的努力 , 把這次比賽搞得有聲有色 。
* h1 O3 g: L, h. J" R8 e; R, T作為一個業餘搞手 , 辦好一塲過百人的比賽真是殊不簡單 。
) B$ q5 M4 X3 E& I3 R我相信在香港的乒乓綱壇界 , 暫時只有你能夠搞到這麼多和大的比賽。lin ...
1 K  E" G0 Q. Y$ d  T) L" V5 P1 e
其實要多謝大師. 無你比信心我...真是攪不成.5 `- v5 r& b3 s/ Z' `
多謝你們昨天的忍耐, 因為昨天的時間真是好趕.....無時間比你們掃波.....
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-2 14:13

這個女仔不簡單...我的好 parnter 是她令我愛上傷打( g( H8 [! x. V  A  y3 A7 ]* ~/ U
她在最近香港杯連 win 三場女子單打....之前她是丙..我估她最少加 150分........
作者: 乒乓達人    時間: 2008-10-2 16:37

辛苦晒呢.......
作者: 乒之仁    時間: 2008-10-2 17:42

唔該晒各位工作人員
作者: Ricky~Moon    時間: 2008-10-3 00:19

由元旦盃~回歸盃~到今次國慶盃, 比賽球員越來越強, hkttf 越攪越勁.
作者: (=^x^=)    時間: 2008-10-3 16:40

保守估計...那天最少有 一打 甲組球員.: I( n4 X: o0 o0 B! O
而且晚上排名 no.9 的 李觀禮 都來看我們比賽.
. }1 R4 K6 g5 p' M, t5 S$ ]3 @2 P6 X: F" d
其中一隊的主力球員之一還是排名前 40 的球員之一
0 o& K" [3 u, X" }; E/ c8 c/ r很多TEAM 球員的分數總和都超過 1000分.
作者: nicholas    時間: 2008-10-7 23:36

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 01:05 發表 ( e9 u- R' r; f; ]
; _* n3 L8 F/ Y' u, E
3 C( H7 J1 C' N0 W8 y: V) ?3 R+ i
陽陽真人好靚仔
4 k! N- ]% B. e+ S9 E( u
& f) \9 U, Z+ w+ I$ K5 R+ g' ]. R
$ A; [- ]2 j* A4 |8 G% q! j- {$ O果然很年青哩!就像都只有18歲。
作者: 44_66    時間: 2008-10-8 00:18

作者: 44_66    時間: 2011-5-30 12:01

作者: 太陽之子    時間: 2011-5-31 00:51

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 01:05 發表 0 A) E% D% x( T; L8 ?) U7 x" C
  x9 V$ u3 }$ g% e& v" y& X
7 Y  b) O$ u, M
陽陽真人好靚仔 0 H! A9 F0 _6 a% H
# |" @* G- D) }4 l' o6 \/ e
睇番呢張相,覺得自己依家殘左好多

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0