標題: 波蘭公開賽2015 - 樊振東 vs FEGERL Stefan (決賽) [打印本頁]

作者: calvinlam911    時間: 2015-10-26 11:53     標題: 波蘭公開賽2015 - 樊振東 vs FEGERL Stefan (決賽)

[youtube]q1D9k_WGaUM[/youtube]
作者: 乒乓在線    時間: 2015-10-26 11:55

NICE
作者: kapang    時間: 2015-10-26 12:58

cccccccccccccccccccccccc
作者: Skymark    時間: 2015-10-26 13:06

Very nice, thanks for sharing
作者: andypoon    時間: 2015-10-26 13:23

Good game.
作者: 乒乓在線    時間: 2015-10-26 13:44

覺得自40+後,呢場波是代表作 打到同個乒乓波有仇咁
作者: TomLai    時間: 2015-10-26 14:27

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2015-10-26 13:44 發表
覺得自40+後,呢場波是代表作 打到同個乒乓波有仇咁
Fegerl的打法使我吃驚。旋轉,擋,推,拉,打。樊振東稍一放鬆便吃虧。樊振東第一局嬴得太容易(10:0時還明顯地讓了一分),幾乎害了他。
作者: jeff_whc    時間: 2015-10-26 15:35

作者: 暐仔    時間: 2015-10-26 18:07

作者: 乒乓人    時間: 2015-10-26 19:11

FEGERL Stefan 的發球如果在香港乒總比賽, 唔知會唔會被警告遮擋或讓手太遲呢??
作者: tsomlay    時間: 2015-10-26 19:50

引用:
原帖由 乒乓人 於 2015-10-26 19:11 發表
FEGERL Stefan 的發球如果在香港乒總比賽, 唔知會唔會被警告遮擋或讓手太遲呢??
冰總D垃圾見佢有D名氣,一定唔會 foul 佢,只會當睇唔到。
如果你打甲组以下兵種才判咪好似security 經常提醒你,foul 你。
上次我打乒種被一個才判話我側身正手發球時球板太贴近胸前,真是不可思議。
作者: tsomlay    時間: 2015-10-26 20:00

引用:
原帖由 乒乓人 於 2015-10-26 19:11 發表
乒總才判只會蝦打甲组以下的業餘爱好者,所以係no
作者: wfling    時間: 2015-10-26 21:30

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0