標題: 放棄 Tenergy ?! [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2015-3-5 22:43     標題: 放棄 Tenergy ?!

以前開論壇時 Tenergy 300 有一塊
而家話要加到 500-600 一塊

一塊 Tenergy 可以買到部即影即有相机
十塊 Tenergy 可以買到部單反
20 塊 Tenergy  可以買到一支 Canon L 鏡
100 塊 Tenergy  在國內可以買部國產車

Butterfly 質量不錯,但是否必須打 05 64 才有得 win 波
杜凱琹都不打,日本神童張本志和也不打,我無錢打
你又會否轉打其它膠?
作者: eddieho    時間: 2015-3-5 22:46

我正手已經轉打左MXP好耐LA!
作者: alanchan    時間: 2015-3-5 22:47

一快Tenergy, 夠我買 一對 頂級單車外軑!!!!!
作者: 省港騎乒    時間: 2015-3-5 23:00

貓哥是打長膠,用不用tenergy沒所謂!貓仔中毒深嗎?也要戒tenergy嗎?

作者: (=^x^=)    時間: 2015-3-5 23:02

我改了POST
作者: 試借慣尊    時間: 2015-3-6 03:07

07年都未出TENERGY
作者: ilccmcf    時間: 2015-3-6 04:01

情意結好難攪.... 就算用其他牌子.... BF 一出新野必定又心思思貴一貴都要試一塊

BF 就係捉到依個心態... 唔怕你轉... 做到好野出來自自然然就比錢
作者: ilccmcf    時間: 2015-3-6 04:14

XIOM Omega 5 Tour 評價都唔差... 而且都幾咬板... 最可惜質料同手功... 又起黑點,又易花面 (所以唔好買紅色, 買黑色好了)

Nittaku Fastarc G/C/S 1 德國野有D料到 .... 又咬板又夠快.... 但係D聲唔清脆.... 愛打弧圈就岩晒.... 質料接近 T 仔

個人問題對T80 有D唔公平.... 見我買定咁多就知.... 就係因為快狠準清脆岩晒我打法... 質數又TOP... 又情思結... 無得輸

今日係SHOP 又講開 MXP ... 下隻會係我試既膠... 本論壇大紅之作一定有佢原因... 試試先
作者: atcf    時間: 2015-3-6 07:41

我教喜歡打nittaku  g1,omgea v.lv,系列
反手就R7多,,
價錢合理和穩定一些
作者: AKINA    時間: 2015-3-6 07:51     標題: T80

有朋友打過TENERGY  T80   質量好同T 64 差不多
作者: AKINA    時間: 2015-3-6 08:29     標題: MXP

有朋友打過 MX-P   質量好-- 近 T80 及 T64
作者: 老楊    時間: 2015-3-6 09:07

MXP 質量OK ,耐用
作者: schlager    時間: 2015-3-6 09:36

打埋屋企d存貨就不再買了
作者: saibear    時間: 2015-3-6 14:22

已經想放棄

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0