標題: [球板討論] 2015年 Butterfly 新板,大家儲定錢啦 [打印本頁]

作者: hamh    時間: 2015-2-10 23:23     標題: 2015年 Butterfly 新板,大家儲定錢啦

New Innerfore Layer Series (ZLC, ALC and AL)

New Garaydia Series, 3+2 construction, hinoki as the surface layer, special material for each of them are ZLC, ALC and Tamca 5000
呢塊好似Amultart rebrand咁

下面呢塊同Primorac Carbon差唔多

New Hadraw 5 Ply All Wood Series

New Hadraw 7 Ply All Wood Series

作者: cgwc    時間: 2015-2-10 23:32

how much? 5.?mm? have an or not?
作者: 乒乓在線    時間: 2015-2-11 00:18

終於有玩面材的
作者: hamh    時間: 2015-2-11 00:32

好期待Garaydia, 希望有直板款啦
作者: dlwtong    時間: 2015-2-11 08:23

最緊要夠貴,唔知可唔可以衝破三千港幣大關。

大家有時間可以去崇光百貨公司參考吓百希達嘅訂價,就知蝴蝶抵買!
作者: johnli    時間: 2015-2-11 09:25

引用:
原帖由 dlwtong 於 2015-2-11 08:23 發表
最緊要夠貴,唔知可唔可以衝破三千港幣大關。

大家有時間可以去崇光百貨公司參考吓百希達嘅訂價,就知蝴蝶抵買!
覺得崇光百貨公司既對象係有錢既同胞唔係港人.
作者: dlwtong    時間: 2015-2-11 09:58

唔知有無人試過果塊$9000百希達呢?
作者: 乒乓在線    時間: 2015-2-11 10:28

瘋狂百K達商品有塊紫檀近二千元 , 不知道是否小葉紫檀......... 但它有款叫830的套膠好像玩得過 , 有D似輕身版的狂飆, 還幾易透板
作者: hoiwong3    時間: 2015-2-11 11:26

舊的 innerforce 停產就是為推新板
作者: biside    時間: 2015-2-11 13:45

這裡也有新拍資料:

http://www.sundns.org/discuz/for ... p;extra=#pid7611761

作者: super_phoenix    時間: 2015-2-11 14:19

懷舊板柄feel
作者: jack    時間: 2015-2-11 23:47

哈哈, 儲錢吧 :) :)

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0