標題: 【丁組】44_66 下年可以升做丁組 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 11:29     標題: 【丁組】44_66 下年可以升做丁組

44_66 打埋今次應該夠分升上丁組 .....ha ha ha
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 11:33

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 11:29 發表
44_66 打埋今次應該夠分升上丁組 .....ha ha ha
唔入會, 唔交錢, 年年都可以做戍組啦.
作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-30 11:42

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 11:29 發表
吾明喎
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 11:43

just a kidding message....
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 11:44     標題: 回復 3# 的帖子

即係話, 六爺打完呢個比賽, 就應該唔使驚丁組人, 唔好再 "may埋" 戊組, 出黎打排名賽咁解囉!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 11:44

不過我怕他今次拿完 Champian 后不願上丁丁

或者他打完 hk cup 后立即上甲組
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 11:45

44_66 連防守王都唔驚 .........

唔驚還唔驚...不過都是輸比防兄.
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:47

作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:48

作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-30 11:49

你地就好啦, 可以成日同王兄打波, 我一次都未試過同王兄打波呀
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:50

作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:51

作者: 防守王    時間: 2008-7-30 11:53

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-30 11:49 發表
你地就好啦, 可以成日同王兄打波, 我一次都未試過同王兄打波呀
係嫁, 我好好打嫁. 我成鬼日輸波, 比人吹得越大, 就輸得越金!!!
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 11:54

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 11:44 發表
不過我怕他今次拿完 Champian 后不願上丁丁

或者他打完 hk cup 后立即上甲組
我真係覺得佢八強果場, 過到既機會唔過二十巴仙!!
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:54

作者: 防守王    時間: 2008-7-30 11:54

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:47 發表

防守哥咁 nice , 洗乜京 呀 ,,..... yo ....
你請我飲啤啤的話, 我仲nice!!!!
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:57

作者: 44_66    時間: 2008-7-30 11:59

作者: 防守王    時間: 2008-7-30 11:59

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:57 發表

我都覺得係 ... 所以已經 冇鴨力 咁去打喇 .... 呢幾日 都係 練下 d 手感就算 喇
唔好意思, 嚮呢個時候講埋D咁既野, 不過只係覺得基基手波真係幾好. 當然, 你未同佢打過, 乜事都可以發生.
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:04

作者: 防守王    時間: 2008-7-30 12:13

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:04 發表

不材 果日有睇許 d 波 ..... 好明顯係高幾班 ..... 王兄對不材既 直言忠告 , 吾又點會介面意呢 ......
佢板發球幾難接. 幾鞏下. 有少少屈機, 似你. 不過轉數多你少少, 側身唔錯, 愛拉直線!! 小心.....

係咁多, 嚮度係咁講你對其實唔多o岩!!
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:27

作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:30

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:50 發表

yeah ........... 好窮呀 .... 屍亨 .... 借住一慢幾川頂住先 ...
一晚幾穿...無問題..
我朋友 阿安 同 阿信, 介紹你識啦..
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 12:30     標題: 回復 22# 的帖子

未能到場支持, 在此向兄致歉.

總之到時見波就打.
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:38

作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:40

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:13 發表

佢板發球幾難接. 幾鞏下. 有少少屈機, 似你. 不過轉數多你少少, 側身唔錯, 愛拉直線!! 小心.....

係咁多, 嚮度係咁講你對其實唔多o岩!!
記番起, 在某年的分齡區賽...我再次重遇防防王, 本以為有機會再次可以在比賽場上對戰..
結果...

中x基的發球的確幾難接, 尤其是佢的奔球, 好跳好鞏, 我記得我最後一分就是輸在這球上. 打板邊.

不過如果46你有橫打, 就比較易接.  又跳又鞏的奔球是上旋或是下旋, 自己諗下啦.  貼士係咁多.
但練手感外, 都可以練相持, 因為你對手是穩定的弧圈, 到台率都幾高..  奸巴dad.....
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:40

作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:43

作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:45

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:43 發表

謝謝冰賓人 ... 天日上冰工廠再指點下不材好喎 liness" />liness" />
你近況大勇, 你指點下我就真.
明天請早啦..
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:47

作者: 防守王    時間: 2008-7-30 12:50     標題: 回復 26# 的帖子

本身好有機會同你較量........哈哈!! 帶住二比一, 第四局仲要七比三....都輸得. 個人唔懶得. 一懶就輸波!
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:52

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:47 發表

汝 遠道而來 , 一定 早 d 黎 招呼 汝 啦 /.... 係後天 , 吾係明 天
我在狗濃彎過來...唔遠喎...
係明天31號星期四...
作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-30 12:54

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:50 發表
本身好有機會同你較量........哈哈!! 帶住二比一, 第四局仲要七比三....都輸得. 個人唔懶得. 一懶就輸波!
咁耐仲計記 d 細分...好可怕啊
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 12:54

作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:55

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-30 12:54 發表

咁耐仲計記 d 細分...好可怕啊   
呢場我睇住佢打的..
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 12:56

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:50 發表
哈...等下年我上去 "先進"組啦..好快..

作者: 廠長    時間: 2008-7-30 13:02

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:43 發表

謝謝冰賓人 ... 天日上冰工廠再指點下不材好喎 liness" />
咁聽晚7 - 8pm 實爆到飛起!! 因為有乒乓人
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 13:43     標題: 回復 33# 的帖子

因為當日我爆衝得好開心....哈哈!! 不過沖沖下.......懶左!!
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 13:44     標題: 回復 36# 的帖子

哈哈!! 我等你, 最好抽埋同一條簽, 第一場就對!!
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 13:57

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 13:44 發表
哈哈!! 我等你, 最好抽埋同一條簽, 第一場就對!!
承你貴言..區區都係咁就好喇...
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 14:00

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-30 13:02 發表

咁聽晚7 - 8pm 實爆到飛起!! 因為有乒乓人
我突然感覺....心慌慌...好大壓力呀...
作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-30 14:25

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:57 發表

我都覺得係 ... 所以已經 冇鴨力 咁去打喇 .... 呢幾日 都係 練下 d 手感就算 喇
吾洗驚喎, 過往既比賽我對都係一勝一負, 吾係冇得打, 46上次你都嬴我啦, 打好d應該有得打既
作者: 瑤瑤    時間: 2008-7-30 14:30

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-30 14:00 發表

我突然感覺....心慌慌...好大壓力呀...
一個鐘...唔係打得好多個咋喎......手快有手慢無
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 14:39     標題: 回復 43# 的帖子

全部人圍dup乒乓人咪得囉!! 每人打一局十一分, 打完即撇, 唔準熱身.......
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 14:40

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-30 14:30 發表

一個鐘...唔係打得好多個咋喎......手快有手慢無   
我覺得我突然好似有無形壓力...感到會俾佢地大炒呀..
一個鐘都好難過嫁.....
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 14:45

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 14:39 發表
全部人圍dup乒乓人咪得囉!! 每人打一局十一分, 打完即撇, 唔準熱身.......
有無諗過我的感受呀..好似俾人  "車人一冊" 咁, 又如果個個炒我3-4分...
作者: 防守王    時間: 2008-7-30 16:03

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-30 14:45 發表

有無諗過我的感受呀..好似俾人  "車人一冊" 咁, 又如果個個炒我3-4分...
當今炒得你既人, 相信都唔會多個廿個!!!
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 16:07

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 16:03 發表

當今炒得你既人, 相信都唔會多個廿個!!!
更正 : 當場炒得我既人, 相信都最少有廿個!!!

我本來諗住去食飯前有少少時間, 上去攝下期, 點知....嗚嗚嗚

作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 16:17

喂....乒乓人, 你有 無 sd 咭 ?
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 16:24

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:17 發表
喂....乒乓人, 你有 無 sd 咭 ?
有 , 256M, 1G, 2G, 4G 都有
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-30 16:37

你看下什麼時間, 你過來我公司.  我 copy 番你比賽的片段比你.
我公司好近你公司
作者: 乒乓人    時間: 2008-7-30 17:15

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:37 發表
你看下什麼時間, 你過來我公司.  我 copy 番你比賽的片段比你.
我公司好近你公司
OK.  就明天LUNCH TIME 啦
作者: 44_66    時間: 2008-7-30 23:41

作者: 44_66    時間: 2008-7-30 23:43

作者: thynk    時間: 2008-7-31 00:15

"打車倫"?
作者: feideepking    時間: 2008-8-3 22:29

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-7-30 22:08 發表
I think 46 should go Gap group liness" />
Gap? Y?!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0