標題: 對回歸盃所帶來的感受 [打印本頁]

作者: 一燈大師    時間: 2008-7-1 21:52     標題: 對回歸盃所帶來的感受

我以前是很少參加這類私人搞的比賽 , 但今次的經驗使我覺得原來由一班有心人來搞比賽是可以搞得好好 , 並不遜色於大型的賽事 , 如果在賽務人手方面增加多些, 我相信會搞得更專業和更完美。 ' c) Z8 C1 W4 f
真是香港乒乓發燒友之福 , 不過可惜的是今次有部份高手沒有到來 , 否則我相信賽事一定更精彩。
作者: jlamlam    時間: 2008-7-1 22:04

由一班有心人來搞比賽是可以搞得好好-realy perfect
作者: 瑋仔    時間: 2008-7-1 22:05

你都可以搞個紀念
作者: 一燈大師    時間: 2008-7-1 22:08

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-1 22:05 發表 ; {0 w: \3 q: L# p! _# f
你都可以搞個紀念
1 n# r3 u4 c7 `0 }1 x6 m' G  d! n- a# Y
留番俾你先 , 我未想見 god 住
作者: 防守王    時間: 2008-7-1 22:23

去攪好一個比賽, 或者我地可以講, 去攪好呢個hkttf, 真係一D都唔易. 始終辦事人都有正職. 真係要好有心, 有毅力先至掂! # B& X# Y7 O2 A; ?4 Q

3 H0 b; a) L+ \而且, 最難係持續既心, 呢個先至難. 希望大家繼續支持呢個咁好既乒乓球圈氣氛!!!!
作者: james007    時間: 2008-7-1 22:24

支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持
作者: 3gp    時間: 2008-7-1 22:41

支持
作者: 新手上路    時間: 2008-7-1 22:45

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-1 22:23 發表 ' l- }& g3 x% Q  E" H
去攪好一個比賽, 或者我地可以講, 去攪好呢個hkttf, 真係一D都唔易. 始終辦事人都有正職. 真係要好有心, 有毅力先至掂! 7 {& l* E. Z6 e* T# u
0 ^" K4 G  E4 C" _, ^
而且, 最難係持續既心, 呢個先至難. 希望大家繼續支持呢個咁好既乒乓球圈氣氛!!!!
: d/ N; [6 I) K+ H$ V& t7 A) X
& ^1 [2 M4 O6 x8 u' J* k' J) T完全同意防兄的說法,
  j$ q+ I3 u( k, Y7 P$ l多謝mao仔和一班義工,! \8 n+ C0 a3 i, }" t  ]
比賽才有這麼完滿
作者: jlamlam    時間: 2008-7-1 22:46

support again and again
作者: 太陽之子    時間: 2008-7-2 00:19

多謝咁多位勞苦功高的工作人員
作者: 廠長    時間: 2008-7-2 00:26

今日雖然辛苦,但我覺得非常值得,因為能完成一個這樣大型的賽事,係一個很寶貴的經驗,真係好多謝大家積極參與,才能有這個賽事的成功,下次我們一定做得更好!!!!!!!!!
作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-2 00:34

真係辛苦曬噤多位
作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-2 00:38

今日個氣氛真係好正, 又可以識到好到網友
作者: 乒粒仔    時間: 2008-7-2 00:40

只可惜64強出局, 未能挑戰大師, 這是我今天覺得最可惜的
作者: 快弧    時間: 2008-7-2 01:25

今日個回歸杯比賽真係挍得好好,真係辛苦曬噤多位工作人員賽前的準備及今日的辛勞
% h+ W% A! E& Y/ A. ?8 O' I, i繼續努力丫,想信一眾乒乓友一定會繼續支持,,,辛苦曬啦
作者: aa5436    時間: 2008-7-2 05:15

支持 % v8 d0 R- P/ ~: A$ B
大家都辛苦哂
作者: Polyman    時間: 2008-7-2 09:08

我向搞手和所有工作人員致敬
作者: (=^x^=)    時間: 2008-7-2 09:42

多謝各位扙義幫忙, 幫手做裁判.個個叫到都沒有推.....如果無你地的支持, 我們肯定埋不到尾 ( e" K) W) w' S! c- w

0 i% H% w' f) _5 \0 X/ U其實今次還有很多改善的空間, 有很多地方做得不好.  你們期待吧 1/1 元旦杯一定會做得比今次好.  但不會256人....因為128人已經......令我吃不消.  一日要打晒 128, 仲要打小組四出二, 還有很多人無到, 又要顧后補, 場地打打下又要去一樓.....都是果句, 好彩有你們支持
作者: off+    時間: 2008-7-2 09:50

客氣我地出o係綿力,Mao兄,乒工廠辛苦晒!
作者: jacky    時間: 2008-7-2 10:10

這次比賽的成功, 當然少不了Mao兄和hkttf同仁的努力,也要一讚乒工廠成員對整個比賽的協助和其他球會義工的協助。 此外, 作為球員的,也義不容辭的協助計分,眾志成成,比賽不但順利進行,而且可以一氣呞成 ! 一個 一百多人參與的賽事大半天內完成,比起乒總的比賽,效率要高很多!/ g" a  _) ?! w
6 y# V" \. U: z" M* p9 Q% K
恭喜 HKTTF 這之比賽的完滿成功 !
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-25 12:52

一年有多了 !!!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0