標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:31     標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

今年元旦盃...Jimmy, Hoi and 冬姑...都是小組次名出線 !!8 _7 M* M; h- y
你會否走線....不過若個個都走線...未一樣在下線撞到
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:36

睇心情啦,貓兄
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:39

你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....0 d9 e- Q% B1 r, l
' h! J9 ]% C( o/ |6 @7 O* K7 o
如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 03:39 AM 發表
$ p0 M+ O# s3 S  L* ~你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....4 o0 I2 q1 y+ @" [6 g6 ?) }, e
: N7 G% F9 g# {" [& L' k/ k
如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
, B) q' }& J5 A! ?! P唔係呀,咁強- O$ Y( ~5 X2 M' g$ H" S3 h# a
仲係要靚女,咁姐係唔洗打啦
7 H& y  r/ _/ i- A& a# [) ?請問係唔係小妹妹
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

嚇下你組...我都唔色佢 !
% m; d9 w! T; C. W( D5 X不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

不過下線真是有可能 vs 至正.
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:20

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表 # U$ F* T9 s* `
不過下線真是有可能 vs 至正.
2 s3 X0 y0 k: ?6 j3 x到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:21

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表
& c, H+ @) t/ x) T# J嚇下你組...我都唔色佢 !/ ?, A% e3 ^* @& [
不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
3 k1 z; A; r/ w我知你對我好好
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 04:25

下線撞到?: k4 [/ S2 n, q+ C+ l/ [* @# U
次名出線都有機會上線架
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:21

maybe vs 瑋仔 again
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:28

走線是一門極高深的學問. 處理洽當的話, 可以順你過關斬將, 達成心願. 亦會令到自己一敗塗地.# H! {; {( k5 B, I; N7 H+ x( Z

E) F* l4 W4 t; @) [0 k, ]至於各施各法. 千奇不要怪責誰是誰非. 最緊要打得開心. 輸贏等閒事. 只要大家再看一看參賽名單, 就知道, 走線與否, 其實作用不大.....
! M3 d# P9 b% U
- H' z- ]) K7 r3 {過一兩關都要碰著一級好手. 若然自己覺得是一級好手, 就無需要以走線來避開一些所謂高手. 因為那些高手, 都未必一定能過關..... ' m0 h0 ^3 c2 q& q0 S
9 ^) w) L" O0 o* p
當然, 我是在說風涼話, 因為小弟因工作未能參賽!! 2 u+ W+ j. c0 s  q2 K
" i' L0 \- u( I
怎樣說都得!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:32

我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:35

剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
3 m/ _) t3 V, _7 k9 G8 K0 T- A走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy ( E  p0 x# v: N

3 i- [( l- _$ u' L5 s/ t. o自相 殘殺
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:32 發表
% h1 X  R7 `+ G$ d我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
# Q# i7 x4 X0 y" o: [( d# w: s  n
- F0 V  i8 z: _2 I2 c& M所以要計算清楚呢! 有很多高手, 自己是球星級數, 又何需走線.
* a' S# n9 D8 K8 c$ r$ h7 W1 Y+ x% d: a0 S. u
不過好像德國, 也是走線偏偏要對葡萄牙!! 這是明智之舉!!
1 [: y6 N& d2 |
$ o  `' R8 y0 `5 e9 c% V  }; J9 t6 e德國也走線.....那呀海, 冬菇, 占米, 里奧................
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 2 H$ z0 [8 N4 G! z# T6 w$ g
剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
. D: Y, \: R7 N  b. A9 c0 V; B走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy $ a& p+ c( K" j# O8 z

" r6 w- \: |3 B7 B5 T, N; ~自相 殘殺
$ Q$ E# \, u1 b  J% E+ E& U4 p$ {+ v6 b1 q5 y
所以就話, 照打啦! 不用想太多. 他們三位又是否肯定能入八強呢!!
( A( P, u: R7 D) t+ A! u
& c+ B7 m1 `2 A! z4 ]! t, Z$ _+ z這個回歸盃實力非凡........想必有臥虎藏龍.....小心
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:38

但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線7 q' V& u: o/ A& t, n
打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...1 G# S; Q3 c, q% D6 |7 E
4 o4 M; F; ^1 V
到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:43

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:38 發表 " _; O$ u7 F8 H- \0 y' w
但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
3 B8 m& I+ Y: F! A5 a5 B打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...
6 s& i* W: X; H' j
" w$ r4 o' X- }; _1 B4 [0 J到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
! ]9 Y' E% P2 x, B" I3 N' E. R
* k0 s4 i! Q* G! D  {2 G& Z當我遇上強橫對手時, 就會開失波.................
$ _8 U5 Q# B, ]3 M  T* J4 T2 m( l. b0 u
講真, 第一屆比賽, 個個都想威! 但係都回歸盃時, 出名球手再走線, 會比人笑嫁!! (比D壓力jimmy佢地先!!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:47

jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)9 d. d% K. M/ z# q1 o

: X& K( }# _8 z$ }% ]2 r  d不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:48

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:47 發表 % I1 o/ j7 U; e7 m/ `
jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)4 r, U2 q8 E, b  C9 }# D) Y
+ |9 |+ U5 W  L+ F- L. e5 K% E
不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
- n# M% b; S, T9 D
7 b" ?7 q& c$ z總之回歸盃件件硬野. 我都唔知走線黎做乜! 不如博過啦
作者: 極道羅殺    時間: 2008-6-21 11:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 發表
4 @. e& R1 x0 M7 z  F+ \1 C6 K! A8 Xmaybe vs 瑋仔 again
. H7 b- ?0 r/ E1 k1 _5 N9 D
0 T7 {' y$ r% C# E
好大機會
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-21 11:34

我不會走線
作者: phantasy    時間: 2008-6-21 11:40

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 12:50

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。: o! c* c7 d0 o, j& r9 f4 o5 N2 ~
係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:54

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
, k) i( M+ Y' y; M( x+ v5 o6 K9 o, z$ ~* L+ \& o
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:55

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表
" }; ^0 S' G) H比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 13:02

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
; Z& y9 \$ w: D- m自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
! G: t9 C/ Z; Z% i4 z* B
3 b: U. G5 V" f% t5 d, x, W5 q
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:08

作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 13:09

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 1 C: G0 r- A3 n

. K4 r1 z. H4 w# w4 T, B+ d
: P6 |% p7 I9 A$ z" z/ b4 i2 r2 `你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
- `, S2 r; K0 T, _
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
1 C% s& F) J. V1 v; V近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
. S/ A! |1 q' i4 G* n5 l7 @, H
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快
作者: 乒乓達人    時間: 2008-6-21 13:15     標題: 我想問下有冇對賽表????

放便走線
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:32

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
$ b' _  P9 d/ ]! _5 R6 xmaybe vs 瑋仔 again
' h% _7 p+ v' I& H4 N! P8 G你最近先ko我3:0
5 X& X" m* Z* K- s5 `, r" T  w你唔洗怕啦
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:35

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:38

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
! m4 e9 M- e  P, h' d( w- d, W1 c" i" W" w9 X8 q

: ]' G# u$ J+ g/ ~' q靚靚咀 貢堅
4 |8 P) U/ O( N% O# j6 d* X( K5 D係呀,因為我最近玩緊器材 # Z0 e# q7 _5 z* m8 w( \6 G
準備7/1
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:39

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:47

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 * C4 A5 S& `  s; b1 s1 a1 \- u  b
$ h/ y& m( C7 m) t- ?! |: i

% E4 [% L$ w" G0 Z2 Y( ]" ?噢 ...... 渣油呀 瑋哥
' l3 a/ {6 F- j7 \
星期二,食龍大典你來唔來呀
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:48

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:59

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 $ R: M. G# Q' Z; y

; ]7 v" G; a3 h- k/ R' j& d. V3 j! T3 R& u6 {' c
問問老實爺酸
+ O: r5 p0 E7 ^; Z4 L  R
有心一定來到
作者: carfielddog    時間: 2008-6-21 19:24

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表 " U4 S8 Z$ }" r6 X. d4 c9 i
- a2 f( }# c% Z$ `
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
# T1 [* N& W4 n3 Q" V3 z. A
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 20:23

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 # \, L6 h  e( H# k: K: t, X
9 @0 U) J0 Z0 t9 [- ?
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
; P; G9 z. }2 X; ^% L& b
今日同off+試過塊板,超好打
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:50

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:51

我諗當日最精彩一定是
8 Q3 v7 U% m; t  H* W3 O% _2 D, V: U- \& n7 r1 Z% l  J
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
1 q" ~5 V+ c' [9 q7 e2 l
" p( I8 O6 p: B: v9 @: o# e兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 23:02     標題: 回復 1# 的帖子

睇下情況>.<

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0