標題: 鍾家也有好多人要多謝 [打印本頁]

作者: 電子神童    時間: 2012-12-17 13:23     標題: 鍾家也有好多人要多謝

首先要多謝加無限感激由細到現在非常用心教導兩兄妹的李 SIR (李一聞), 李SIR 全家都當了兩兄妹是自己仔女一樣, 多謝貓家有個球會給兩兄妹打比賽,識到一班非常熱愛乒乓球的小朋友, 令到小朋友學識互相相處, 支持,打氣,大家成為好友(呢D 是平常生活學唔到的),更加要多謝中國香港乒乓球的龐勇教練和一班中國香港乒乓球的波友特登到場支持, 真是冇言感激到場為兩兄妹打氣的各位小朋友和家長(特別是文盈心,最用力), 兩兄妹之前日復日不停的用心練球,平日要放氣全部睇电視, 玩遊戲机, 去街的時間, 為每個的大小球賽的準備,出場的心理,兩兄妹付出的多,令我(鍾太) 和鍾生引以為傲(不過螢螢的公主病令我不知所措), 更令兩兄妹知道要有付出,收獲先可能會有, 唔會有天才,更加唔會有不勞而獲
在此真的要再一次無限感激李SIR (李一聞), 龐教練 (龐
作者: charmway    時間: 2012-12-17 13:46

實至名歸
作者: 速鳥    時間: 2012-12-17 15:01

一場比賽,會改寫人生態度旳。
作者: 電子神童    時間: 2012-12-17 19:01

接上: 龐教練 (龐勇), 和各位戰友, 小朋友同家長, 重有大大姨媽,姨丈和七姨媽全家, 開心幾曰, 之後又要為下個目標(青少年比賽)備戰, 各位戰友, 到時再見!
作者: mrsum    時間: 2012-12-17 19:13

父母為子女既付出唔比兩位小朋友少,所以亦值得掌聲鼓勵!
作者: (=^x^=)    時間: 2016-8-17 12:15

光陰似箭
作者: Hodyhody    時間: 2016-8-17 12:30

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0