標題: 【乒工廠】2011 年度 週年大會 感想 [打印本頁]

作者: 廠長    時間: 2011-12-19 14:01     標題: 【乒工廠】2011 年度 週年大會 感想

好快乒工廠成立已經4年了!!!!

今年多咗好多新面孔加入,不論任何年齡,任何技術,我們集合了一班愛好乒乓球的波友,

亦通過球敍,令大家彼此建立了深厚的友誼,雖然有些廠友而轉了別的地方打球,又或者

因工作太忙而無法抽身回來, 但我興幸曾經有你們的加入,而令我們成為一個大家庭,真

係多謝大家。

四年的時間可以話長,亦可話短,當中大家一同享受乒乓,覺得我所付出的都好值得,見到

大家一步步的成長,我亦感到安慰, 畢竟大家都係業餘人仕,能用有限的時間取得進步,實

屬難能可貴,我會繼續努力去幫助大家,希望呢個家庭越來越大。

在此,我要多謝家倫一直為我們勞心勞力,沒有你相信我都未必一個人支持得住,仲有

Joey一直為我們安排內部賽場地,雖然妳要暫時退出照顧有病母親,但我都會等妳返黎,

更希望妳媽媽早日康復!!

多謝青屯石sir, 家姐, 雅各快弧,Gillian, Moneytom 到場參加我們的大會,更多謝石sir慷

慨捐出冠軍獎品用作抽獎之用,甚有大將之風,特此我代表全廠員向你說聲"多謝"

來年將有大改革,大家適目以待啦!!!!
作者: TIMOTHY    時間: 2011-12-19 14:51

恭喜廠長, 四年了, 能見到乒工廠發展得好, 真係好開心, 但我還知道自己無打波都兩三年, 同你地嘅能力太遠了....真係食塵烏.....比心機啊廠長.
作者: pingpong    時間: 2011-12-19 15:17

多謝厰長四年來的無私奉献
作者: 廠長    時間: 2011-12-19 15:19

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2011-12-19 14:51 發表
恭喜廠長, 四年了, 能見到乒工廠發展得好, 真係好開心, 但我還知道自己無打波都兩三年, 同你地嘅能力太遠了....真係食塵烏.....比心機啊廠長.
多謝你....其實使乜介意,當做下運動得閒返下黎LA.......
作者: 快弧    時間: 2011-12-19 15:56

第一次到乒工廠打波就感受到各乒工廠既高興熱鬧
廠友之間深厚的友誼,融和,
厰長四年來的付出,早已在乒工廠友心中
多謝厰長和各厰友熱情招待 
祝乒工廠日日進步,越攬越大
作者: 廠長    時間: 2011-12-19 16:02

引用:
原帖由 快弧 於 2011-12-19 15:56 發表
第一次到乒工廠打波就感受到各乒工廠既高興熱鬧
廠友之間深厚的友誼,融和,
厰長四年來的付出,早已在乒工廠友心中
多謝厰長和各厰友熱情招待 
祝乒工廠日日進步,越攬越大
多謝快弧兄代表雅各出席我們們活動,以後大家要多多交流呀
作者: 卓朗    時間: 2011-12-19 18:40

support you and add oil
作者: Yin=]    時間: 2011-12-19 18:41

作者: ycfu    時間: 2011-12-19 19:29

當見到乒工廠成功的時候,大家都不會忘記廠長的勞心勞力。

廠長對每一個小朋友、青少年都盡心盡力去教導,不只教波,仲幫人教仔.....

廠長的付出同對乒乓球的熱誠,並非其他人可以做到。

小弟在此亦恭祝乒工廠所有廠友球技日進!

祝廠長幸福美滿!
作者: Ricky~Moon    時間: 2011-12-19 21:55

作者: TIMOTHY    時間: 2011-12-20 09:24     標題: 回復 4# 的帖子

最快係咪12/29有局, 我參加.請幫我填上.

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0