標題: 恭喜帕劻,傻強晋身丙組單打八強 [打印本頁]

作者: 太陽之子    時間: 2011-7-2 22:16     標題: 恭喜帕劻,傻強晋身丙組單打八強

可喜可賀…
我唔食飯捱眼瞓睇您地,都係值得既
作者: 阿舜    時間: 2011-7-2 22:29

恭喜晒
預祝丙丙決賽會係乒匯內部對決
作者: 阿舜    時間: 2011-7-2 22:33

嬴左賢仔既對手係8強賽棄權? 莫非又係錦標賽丁組翻版, 用過唔到機既球拍嬴左後先被取消資格?
太陽知唔知詳情啊?

希望唔好係翻版, 因為上次同乒總開會時, 佢地話過會改進, 盡量唔會再發生同樣事件.....

作者: kanlok    時間: 2011-7-2 22:40

恭喜
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-2 22:47

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-2 22:33 發表
嬴左賢仔既對手係8強賽棄權? 莫非又係錦標賽丁組翻版, 用過唔到機既球拍嬴左後先被取消資格?
太陽知唔知詳情啊?

希望唔好係翻版, 因為上次同乒總開會時, 佢地話過會改進, 盡量唔會再發生同樣事件.....
唔知喎
邊條線架?
作者: 阿舜    時間: 2011-7-2 22:56     標題: 回復 5# 的帖子

H組爭入8強果場有人棄權左...
希望只係打打下俾人急CALL要報到, 所以棄權啦

作者: 太陽之子    時間: 2011-7-2 22:59

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-2 22:56 發表
H組爭入8強果場有人棄權左...
希望只係打打下俾人急CALL要報到, 所以棄權啦
可能我已經走左了
好肚餓
作者: 卓朗    時間: 2011-7-2 23:19

congrad
作者: 小閒    時間: 2011-7-2 23:35

恭喜恭喜。
作者: HCLAI    時間: 2011-7-2 23:38

恭喜晒
作者: borkee    時間: 2011-7-3 00:19

乒匯真強!
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-3 00:38

今日我想kill 左乒匯
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 00:41

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 00:38 發表
今日我想kill 左乒匯

作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-3 00:43

唔好講咁多, 今日校隊ko完我, 你再教小強win 卓朗..........我地要做一個了解, 兩個只能.....
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 01:02

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 00:43 發表
唔好講咁多, 今日校隊ko完我, 你再教小強win 卓朗..........我地要做一個了解, 兩個只能.....
饒恕小弟
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-3 01:20

講笑, 我邊敢......我仲想book 你學番兩個鐘波. 什麼時間有空教我.
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 01:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 01:20 發表
講笑, 我邊敢......我仲想book 你學番兩個鐘波. 什麼時間有空教我.
唔好笑我啦MAO哥
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-3 01:38

原來太陽坐教練席好掂.....
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 01:50

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 01:38 發表
其實我好緊張架
作者: ﹏°中文C..×    時間: 2011-7-3 04:48

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 01:38 發表
太陽坐教練席....曾經用左1分鐘既休息時間問左我一句食左早餐定唔知晏就未就叫番我出去=.='''
作者: ﹏°中文C..×    時間: 2011-7-3 04:51

我偶像.......傻強呀
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 06:45

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:48 發表

太陽坐教練席....曾經用左1分鐘既休息時間問左我一句食左早餐定唔知晏就未就叫番我出去=.='''
型到爆
作者: 阿舜    時間: 2011-7-3 08:22

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:48 發表

因為佢問左呢句, 你就拿左女丁冠軍?
之前我都好好彩有太陽坐一坐教練席, 就咁入左全港男雙16強
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-3 09:56

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-3 08:22 發表

舜哥唔駛我坐,都入十六強啦
作者: ﹏°中文C..×    時間: 2011-7-4 04:24

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-3 08:22 發表

NO......丁組冠軍個場唔係佢坐....係黑仔坐嫁~
我都唔記得係邊場~~~
作者: feideepking    時間: 2011-7-4 07:28

恭喜!
作者: 聰聰    時間: 2011-7-4 08:16

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-2 22:16 發表
可喜可賀…
我唔食飯捱眼瞓睇您地,都係值得既
恭喜帕劻,傻強晋身丙組單打八強! 加油呀!
作者: 聰聰    時間: 2011-7-4 08:47

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:51 發表
我偶像.......傻強呀
傻強都係我偶像!  他有自強不息精神!永不言敗!量人之氣!"需跨多少個山 漫漫長路與海 方可真正覓到心裏精彩需經多少次哀 幾多的障礙賽 才勝利會換來 不知幾番跌到 旁人斜視喝采 很不好過的你都衝剌不改 只因心中記緊 當天可敬的太陽說信你會精彩 強人是你 能飛天遁地 其實你了不起 假使你永不說不能做到 強人是你 能頂天立地 如敗倒 再掙起 永沒言死 才是活著的真理曾垂頭萬次 仍抬頭又次 再戰再創這生意義 無忘太陽那 從前留下句子................
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-4 09:17

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 08:47 發表

傻強都係我偶像!  他有自強不息精神!永不言敗!量人之氣!"需跨多少個山 漫漫長路與海 方可真正覓到心裏精彩需經多少次哀 幾多的障礙賽 才勝利會換來 不知幾番跌到 旁人斜視喝采 很不好過的你都衝剌不改  ...

作者: 太陽之子    時間: 2011-7-4 09:18

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-4 04:24 發表

NO......丁組冠軍個場唔係佢坐....係黑仔坐嫁~
我都唔記得係邊場~~~
我都唔記得有咁既事
作者: 乒乓在線    時間: 2011-7-4 09:19

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 08:47 發表

傻強都係我偶像.....
MAY I HAVE HIS PICTURE
作者: 聰聰    時間: 2011-7-4 09:50

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 09:17 發表

<-----這是什麼? 你真係教導有方好會長嘛! 我見錦多(人),你係最靚仔和最豪客一位好會長,我講得唔岩咩?
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-4 10:27

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 09:50 發表

我估唔到您有咩大段歌詞啫
我並唔靚仔,又唔好
作者: 聰聰    時間: 2011-7-4 10:49

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 10:27 發表

我估唔到您有咩大段歌詞啫
我並唔靚仔,又唔好
傻豬仔^^ 可以在網上搵到嘛! 我用歌詞係來讚譽傻強打乒乓波(品格和氣量)咋! 你話自己唔靚仔又唔好,你係到講笑咩 我又要打你個PP先---->  打打 傻強]太陽伯伯係好波品!
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-4 10:52

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 10:49 發表

傻豬仔^^ 可以在網上搵到嘛! 我用歌詞係來讚譽傻強打乒乓波(品格和氣量)咋! 你話自己唔靚仔又唔好,你係到講笑咩 我又要打你個PP先---->  打打 傻強同]太陽伯伯係好波品! ...
傻強就係,我唔係
作者: 聰聰    時間: 2011-7-4 14:56

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 10:52 發表

傻強就係,我唔係
太陽伯伯又再講笑話啦! 傻強加油! 直入四強,然後你再接再厲入決賽......不過要你自己決定啦! 我唔講啦:)ar~ar~------------------------------------------> 太陽伯伯好靚仔^^ 哈哈...哈哈 !
作者: yoman    時間: 2011-7-5 00:29

乒匯果然充滿高手
太陽領導有方
作者: ﹏°中文C..×    時間: 2011-7-5 01:28

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2011-7-4 09:19 發表

MAY I HAVE HIS PICTURE
我FACEBOOK 有
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-6 12:22

引用:
原帖由 yoman 於 2011-7-5 00:29 發表
乒匯果然充滿高手
太陽領導有方
唯一擊敗太陽方法, 只有在陰天之時, 否則難有偷雞的机會
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-6 13:33

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 12:22 發表

唯一擊敗太陽方法, 只有在陰天之時, 否則難有偷雞的机會
唔駛咁煩, 搵中國神話既后羿射爆 我咪得
作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-6 13:36

叫野田來 draw 爆你穩陣 d
作者: 傻強    時間: 2011-7-6 15:25

作者: (=^x^=)    時間: 2011-7-6 15:53

我要傻強簽名
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-6 21:37

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 13:36 發表
叫野田來 draw 爆你穩陣 d
玩野呀您…
咁只會激發我既鬥志
作者: 太陽之子    時間: 2011-7-6 21:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 15:53 發表
我要傻強簽名
要排隊…
作者: 聰聰    時間: 2011-7-6 22:04

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 15:53 發表
我要傻強簽名
我又要一張傻強簽名相 我排隊先^^ "1號"

作者: 聰聰    時間: 2011-7-6 22:20

引用:
原帖由 傻強 於 2011-7-6 15:25 發表

救命-.-
我都滴哂汗...
偶像傻強哥哥係唔係想要林憶連"滴汗"歌詞,定係想要披頭四"救命"歌詞 ar~ar~
作者: 小閒    時間: 2011-7-7 08:52

引用:
我要傻強簽名
我都要。

作者: 傻強    時間: 2011-7-7 15:29

作者: 聰聰    時間: 2011-7-7 18:34

Help, I need somebody,
Help, not just anybody,
Help, you know I need someone, help.

When I was younger, so much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone, I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind and opened up the doors.

Help me if you can, I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

And now my life has changed in oh so many ways,
My independence seems to vanish in the haze.
But every now and then I feel so insecure,
I know that I just need you like I've never done before.

Help me if you can, I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

When I was younger, so much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these daya are gone, I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind and opened up the doors.

Won't you please, please help me, help me, help me, oh !      
作者: 聰聰    時間: 2011-7-7 18:39

在滴汗是我思想 若你今夜亦也一樣
請勿獨臥汗水上 Are you ready for love
但願別要我空想 讓我生命劇烈地閃亮
帶我翻騰無涯熊火上 Are you ready for love

*Are you ready for love
知否一生只等這夜
知否此心太多空曠曠野
若肯交出那些情之火 現在說吧 *

彼此的所等與所想雖難形容和抽象
可能完全同一樣 Are you ready for love
Are you ready

別待夜半變清早 願你將靈魂完全祼露
掃去保留和回頭之路
Are you ready for love
Repeat *

戀火燒我的中央 你今夜若是亦是一樣
請用事實代想像 Are you ready for love
Are you ready for love Are you ready for love
Are you ready for love Are you ready for love Baby
Are you ready for love Are you ready for love
Are you ready Are you ready for love
Are you ready for love

小弟送給傻強丙組單打成功打進入四強! 加油呀!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0