標題: 熱烈恭賀浩軒兩日囉三個冠軍 [打印本頁]

作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-12 23:00     標題: 熱烈恭賀浩軒兩日囉三個冠軍

星期六先囉港九五區學界乒乓冠軍, 今日囉埋恆生單打同雙打冠軍, 仲要單雙打都係全部3:0 KO對手, 以後點同你打呀!!  
值得一提, 佢PARTNER雖然未必好多人識, 但係表現越來越進步, 星期六最後一場都係靠佢過硬既心理質素先保得住個冠軍, 只要比多D信心自己, 佢都可以係香港乒壇佔一席位!!  
作者: (=^x^=)    時間: 2011-6-12 23:00     標題: 嚴重投訴 : 王浩軒

恒生學界, 王浩軒打咁多場WIN咁多場, 由頭到尾一局不失, 單打如是, 雙打如是.
單打, 雙打, 團体都WIN晒冠軍, 实力與水平超出兩班, 仲要是五年級.......
超班馬下年應該打中學組.....   

作者: (=^x^=)    時間: 2011-6-12 23:02

下年唔準再打小學組....
作者: (=^x^=)    時間: 2011-6-12 23:02

比你快過我, 但我不會弓起佢, 我只會投訴佢....
作者: 阿舜    時間: 2011-6-12 23:03

恭喜晒
福建盃可能要對浩軒.....
浩軒記得要讓我3分
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-12 23:05

小弟已同浩軒同佢屋企人講左, 以後比賽對到我, 唔准數我三蛋,一定要放番一局比我,  否則後果自負......
作者: (=^x^=)    時間: 2011-6-12 23:06

下次同我打讓六分....如果公開賽對我...不準抄EGG EGG, 否則BAN IP
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-12 23:08

引用:
原帖由 mao 於 2011-6-12 23:02 發表
比你快過我, 但我不會弓起佢, 我只會投訴佢....
小弟礙於身份問題唶, 你估我心裏唔想......
作者: 小馬    時間: 2011-6-12 23:20

恭喜恭喜
作者: kaching    時間: 2011-6-12 23:20

加油
作者: 太陽之子    時間: 2011-6-12 23:36

恭喜
作者: 省港騎乒    時間: 2011-6-12 23:53

作者: 省港騎乒    時間: 2011-6-12 23:54

作者: kanlok    時間: 2011-6-12 23:57

作者: kanlok    時間: 2011-6-12 23:58

作者: (=^x^=)    時間: 2011-6-13 00:00

浩軒DADDY快D UPDATE 相上來.....分享下, 晒下
作者: bongdotcom    時間: 2011-6-13 00:00

下次記主要讓我5分~~~
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-13 00:21

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-13 00:00 發表
浩軒DADDY快D UPDATE 相上來.....分享下, 晒下
你無影咩?
作者: feideepking    時間: 2011-6-13 07:35

作者: HoHin    時間: 2011-6-13 11:43

我代表浩軒多謝大家的支持。在考試其間比賽實不容易,在此我還要多謝聖保羅校長、老師們(那個很轉的常識科老師),羅佳佳教練,同學們、各uncle / auntie 和一班大哥哥 (忠謙,忠僖,高佬,型仔溢豐,...)的大力支持!尤其是好partner王啓仁,沒有他的努力,我們的團體及雙打賽事都不能取到成績。還要多謝香港青少年隊的教練們(容度郎教練,陳教練,管教練,曲教練,金教練,...) 及各隊友,教練們悉心的指導令浩軒這數個月內整體提升不少。當然不能忘記以往曾經教育浩軒的所有教練們,而每次比賽都見到一班好朋友,如張彥陶、林煒偉權、董禹辰、張運洹、陳以信、吳卓軒,張証皓,鄭鈞蔚,李嘉儀等等,都很開心,好像一個大家庭的聚會,非常熱鬧。這兩天的成績是浩軒付出努力的成果,汗水不是白流的,但第二天開始,他又要重新出發及更加努力才會進步,大家一起努力吧!

今個星期六晚,浩軒會出發到奧地利參加ittf的世界u12hopes比賽, 希望能為港爭光。

作者: Tungfai    時間: 2011-6-13 12:33

恭喜恭喜
作者: HoHin    時間: 2011-6-13 17:12

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-13 00:00 發表
貓哥您知我和浩軒媽媽都無帶相機,希望有拍照的uncle/auntie/哥哥們可post d 相上來,等我們可以留個紀念。
作者: 卓朗    時間: 2011-6-13 17:26

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-6-13 11:43 發表
我代表浩軒多謝大家的支持。在考試其間比賽實不容易,在此我還要多謝聖保羅校長、老師們(那個很轉的常識科老師),羅佳佳教練,同學們、各uncle / auntie 和一班大哥哥 (忠謙,忠僖,高佬,形仔溢豐,...)的大力支 ...
hope you can win champian again
作者: Bluemoon    時間: 2011-6-13 17:38

浩軒的球技非常出色, 我地會靜待好消息!

加油呀 !
作者: 風之子    時間: 2011-6-13 18:24

作者: 韓國貓    時間: 2011-6-13 19:26

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-6-13 11:43 發表
我代表浩軒多謝大家的支持。在考試其間比賽實不容易,在此我還要多謝聖保羅校長、老師們(那個很轉的常識科老師),羅佳佳教練,同學們、各uncle / auntie 和一班大哥哥 (忠謙,忠僖,高佬,形仔溢豐,...)的大力支 ...
真係唔簡單呀
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-13 23:28

淨係呢個pose都殺晒

作者: carfielddog    時間: 2011-6-14 10:30

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-6-13 23:28 發表
淨係呢個pose都殺晒
超型仔,乒壇又出左個新一代溝死女殺手 !

作者: 乒乓在線    時間: 2011-6-14 10:31

SUPER
作者: chrisho2010    時間: 2011-6-14 16:01

作者: 暐仔    時間: 2011-6-14 16:20

作者: tat.ming    時間: 2011-6-14 21:37     標題: 回復 1# 的帖子

小朋友能取得如此成績是實至名歸~每天所流的汗水&所付出的時間&當然少不了金錢比同齡都多~恭喜恭喜
作者: 悠閒一族    時間: 2011-6-14 21:38

恭喜..恭喜...  
作者: Libra    時間: 2011-6-15 17:43

Congratulations! You deserve this reward for your efforts.
作者: 小閒    時間: 2011-6-15 19:13

作者: HCLAI    時間: 2011-6-19 07:47

未來土產 強者
作者: Bluesky    時間: 2011-6-19 08:16

强呀!
加油
作者: 貓仔    時間: 2011-6-19 15:54

恭喜恭喜 弓起弓起
作者: GOLO    時間: 2011-6-19 22:52

恭喜恭喜!!繼續努力!!望住hohin不斷進步,真是開心啊^^
作者: HoHin    時間: 2011-6-27 04:03

多謝大家,浩軒今天剛剛在奧地利拿到他的第一次世界冠軍 (World Hopes U12), 也成為World Hopes Team 的成員之一,我們明天早上回港,應在星期二早上到港,回來再跟各好朋友詳細分享。
作者: Tungfai    時間: 2011-6-27 09:27

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-6-27 04:03 發表
多謝大家,浩軒今天剛剛在奧地利拿到他的第一次世界冠軍 (World Hopes U12), 也成為World Hopes Team 的成員之一,我們明天早上回港,應在星期二早上到港,回來再跟各好朋友詳細分享。
恭喜..恭喜...
浩軒好勁呀!為香港爭光。
作者: Bluemoon    時間: 2011-6-27 09:47

恭喜 恭喜
作者: tt11375    時間: 2011-6-28 13:28

勁! 恭喜恭喜
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-29 14:00

張型仔相上左太陽報, 但係無比版權費我呀!!!  
作者: feideepking    時間: 2011-6-29 14:20

義務攝記
作者: HoHin    時間: 2011-6-29 14:45

Thank you Sir, and Jacky have a special gift for you to compensate.
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2011-6-29 15:49

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-6-29 14:45 發表
Thank you Sir, and Jacky have a special gift for you to compensate.
Thanks very much!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0