標題: 回歸盃 2010 ~ 計劃中 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2010-3-18 15:44     標題: 回歸盃 2010 ~ 計劃中

有什麼意見, 請發表
+ Y! F* P6 m$ c# J( r% J' N0 A: V
前年 128人, 分別由 iphone, 2二, 馬家樂及司徒 四位甲組分別得 1-4) S. _9 A/ P  G. ], d! @
八強由 jimmy, 松本然, 卓軒及油昇浩四位甲組奪得
作者: Polyman    時間: 2010-3-18 17:03

越級挑戰, 想贏並唔容易, 硬要丁丁打甲組高手, 唔係挑戰, 係無癮. 當然, 仲有部分人喜歡越級挑戰, 亦要比機會人.  總結: 我提議分2組比賽.1 P6 o/ n  M' p. w9 G
1. 公開組: 任何人士都可以參加$ X5 p* ^5 w' ^; {8 U. M2 h1 A
2. 預備組: 只限丙.丁,茂組(乒總排名)男士及任何組別女士參加
) M1 @3 R8 R' V- |8 R6 A每人只限報一組.
作者: aa5436    時間: 2010-3-18 19:28

都好喎- f4 w" [' O$ r  \
分開左呢兩個組別
  e  V) r# i  \" d可以隨意俾網友們報名
+ q0 n" Q2 x$ W8 f7 I, ^& aagree
作者: 凝聚    時間: 2010-3-18 19:36

認同x3  我都想參加
作者: 太陽之子    時間: 2010-3-19 06:50

我地全力支持
作者: 廠長    時間: 2010-3-19 12:10

支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心
作者: logtincom    時間: 2010-3-19 12:12

個陣時考完lu,可以放鬆番
作者: 太陽之子    時間: 2010-3-20 20:05

我建議為女子球員開設一組.....
作者: 凝聚    時間: 2010-3-20 20:48

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-3-18 23:25 發表
/ `! c/ F- O* } Killer
/ R0 v( m( l  N) f/ L, @我只是小刺客# p) n0 b' B- c

. |$ V+ `+ q6 N) k! |[ 本帖最後由 凝聚 於 2010-3-20 20:49 編輯 ]
作者: 牙龜    時間: 2010-3-23 01:08

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-3-20 20:05 發表 ) b- I4 t2 N$ F3 u' a* a9 T
我建議為女子球員開設一組.....
) R6 O3 W5 x3 M0 C/ O" Thkttf大把女...我想玩呢類既女子組比賽好耐9 @) M& @& }. ]) t! `3 [" C

% K9 x; ]0 F' m0 fagree x 3
作者: (=^x^=)    時間: 2010-3-23 02:01

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-19 12:10 發表 # F4 J5 q5 Z* W  B4 ~
支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心
, ]( G9 }) I9 K) _

/ [& c5 ^2 @6 x: M% a2 C5 E& d  \叫番我衰貓....貓哥聽唔慣

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0