標題: 男雙比賽 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2010-1-10 00:19     標題: 男雙比賽

今日打完一場男雙....好快輸左 !!
作者: (=^x^=)    時間: 2010-1-10 00:21

今日去歌街, 真是高手如雲 ...好多勁人
作者: Happy仔    時間: 2010-1-10 00:26

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-10 00:21 發表
今日去歌街, 真是高手如雲 ...好多勁人
你係其中既一個勁人!
作者: (=^x^=)    時間: 2010-1-10 00:38

講大話會比人 BAN IP, 小心
作者: borkee    時間: 2010-1-10 00:39

我同至高打到對吳X豐同蔡X滔,三局竟然超過11分,已值回票價,第三局仲囉到8分添!
作者: (=^x^=)    時間: 2010-1-10 00:40

有無人知出線名單 ?
好似有
@ iphone + 空軍海
@ 孔氏兄弟
@ 國基 + 雨kit (應該出到吧 ?)
@ 涼進豪 + 林志濤 (?)
@ ???
作者: borkee    時間: 2010-1-10 00:50

我打完就即刻較脚,所以唔知呀!
作者: 44_66    時間: 2010-1-10 02:02

作者: 乒乓時代    時間: 2010-1-10 11:50

琴日去左睇樓主打波
作者: (=^x^=)    時間: 2010-1-10 12:20

引用:
原帖由 mr_yo 於 2010-1-10 10:55 發表
even though you tell the truth, your post wll be deleted!
you scared of the fat lady?
they scold their ex-student again yesterday!
they are the problem maker!!
你地的post無人取消過, 唔信你自己慢慢看. 慢慢找. 網上的言論雖然自由, 不過網絡的世界其實沒有什麼秘密. 誰人說, 說什麼, 用什麼account, 用什麼身份說也有跡可尋
同一個ac有時會是大人講野, 有時又會是小朋友在說話, 單手永遠是拍唔到掌, 無論發生什麼爭執, 什麼事端問題總不會永遠在其中一方, 見你文句流暢, 言之有物, 相信也是一個受過教養的人, 若認為對方或滋事者口不擇言, 概然你有這樣的學識, 這樣的高尚情操, 又可必與她們一般見識呢.
作者: 風吹雪    時間: 2010-1-10 14:03

我琴日都係第1場輸左啦男雙,我仲見到44_66
作者: borkee    時間: 2010-1-10 14:12

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-10 14:03 發表
我都見到你兩兄弟呀!我諗你哋未能發揮水準,繼續努力吖!
作者: 亞俊    時間: 2010-1-11 00:35

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-10 14:03 發表
有冇同佢影相呢??
作者: 亞俊    時間: 2010-1-11 00:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-10 00:40 發表
有無人知出線名單 ?
好似有
@ iphone + 空軍海
@ 孔氏兄弟
@ 國基 + 雨kit (應該出到吧 ?)
@ 涼進豪 + 林志濤 (?)
@ ???
貓兄 / 各位裁判
點解雙打對賽record唔show出來的?
system未ready??
同埋個雙打計分都唔係好明.
大家底分係咪0 ga/ 兩個加埋除2?
thxx 向位c 兄指教
作者: 太陽之子    時間: 2010-1-11 00:55

我地昨日好慘烈地輸掉了
作者: 天樂    時間: 2010-1-11 01:08

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-11 00:55 發表
我地昨日好慘烈地輸掉了
我地真係輸得好慘烈...
而且還要在美女球證面前失威.... x10!!個心好痛呀...
不過太陽你打得好好呀..而且不是你的執著,第一場恐怕已經不能爆冷

作者: stephenhkn    時間: 2010-1-11 01:13

咩隊出左線
作者: 太陽之子    時間: 2010-1-11 01:18

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 01:08 發表

而且還要在美女球證面前失威.... x10!!個心好痛呀...
不過太陽你打得好好呀..而且不是你的執著,第一場恐怕已經不能爆冷
下次幾大都要對拉....威下先

我唔服氣嘛
作者: 天樂    時間: 2010-1-11 02:03

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-11 01:18 發表

下次幾大都要對拉....威下先

我唔服氣嘛
哈哈...你已經好型~~
作者: 太陽之子    時間: 2010-1-11 02:08

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 02:03 發表

哈哈...你已經好型~~
你都好有星味
作者: 野田妹    時間: 2010-1-11 02:46

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-10 00:39 發表
我同至高打到對吳X豐同蔡X滔,三局竟然超過11分,已值回票價,第三局仲囉到8分添!
我見你個局係head住嚟打,
係咪掛住同屋企人食飯,
所以放水先??
作者: 野田妹    時間: 2010-1-11 02:50

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 01:08 發表

一早叫你地專心打波架啦....
作者: borkee    時間: 2010-1-11 08:51     標題: 回復 22# 的帖子

係佢哋放水我哋先至攞到8分喳!
作者: borkee    時間: 2010-1-11 09:25     標題: 回復 14# 的帖子

有大把人影佢哋喇!佢哋喺論壇咁出位!
作者: 天樂    時間: 2010-1-11 11:19

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-11 02:50 發表

一早叫你地專心打波架啦....
我地好專心的∼∼
你見唔到我地用埋你野田之DRAW比賽咩∼高度集中∼∼
靚女球證仲比左個好 溫馨提示我叫我開波拋波做好D.攪到我好緊張唔覺意開左長台..好WARM呀
作者: ipod    時間: 2010-1-15 13:21

雙打最後打得好好•関文皓一振軒嬴左第二種子•好似三比二,出線'所以双打真係好難估•宜家青少年世界,值得鼓勵.....出線好多港青
作者: ipod    時間: 2010-1-15 13:24

球証有幾個靚女•你話边個先,睇你識吾識貨
作者: ycfu    時間: 2010-1-15 13:25

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-11 00:55 發表
我地昨日好慘烈地輸掉了
唔係化!?我走個時見你到好似2:1個勢又好,諗住你地掂梗,點知.........
作者: ycfu    時間: 2010-1-15 13:28

原本講第二埸
作者: ipod    時間: 2010-1-15 13:37

咁輸乜嘢,佢個隊对緊边隊..
作者: ipod    時間: 2010-1-15 13:50     標題: 回復 11# 的帖子

你講言之有理,不過吾可以太寵容這些擾亂秩序的人,有時都要阻止下,下一代有樣學樣,做人要有高尚情操外,都要有底線,唉! 今次罵人,下次就.... ,互相留意下---------平和相處吓
作者: ipod    時間: 2010-1-15 13:54

引用:
原帖由 Ray 於 2010-1-10 12:20 發表

你地的post無人取消過, 唔信你自己慢慢看. 慢慢找. 網上的言論雖然自由, 不過網絡的世界其實沒有什麼秘密. 誰人說, 說什麼, 用什麼account, 用什麼身份說也有跡可尋
同一個ac有時會是大人講野, 有時又會是小朋友 ...
你講言之有理,不過吾可以太寵容這些擾亂秩序的人,有時都要阻止下,下一代有樣學樣,做人要有高尚情操外,都要有底線,唉! 今次罵人,下次就.... ,互相留意下---------平和相處吓
作者: 野田妹    時間: 2010-1-15 23:15

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 11:19 發表

我地好專心的∼∼
你見唔到我地用埋你野田之DRAW比賽咩∼高度集中∼∼
靚女球證仲比左個好 溫馨提示我叫我開波拋波做好D.攪到我好緊張唔覺意開左長台..好WARM呀
發姣發到出哂面...
作者: 天樂    時間: 2010-1-16 14:33

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-15 23:15 發表

發姣發到出哂面...
無計...因為我係..男人
作者: james007    時間: 2010-2-16 14:28

引用:
原帖由 ipod 於 2010-1-15 13:54 發表

From what I saw, it was the parent of the losing team who lost her cool and started yelling wor...
作者: 太陽之子    時間: 2010-2-16 14:35

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-1-15 13:25 發表

唔係化!?我走個時見你到好似2:1個勢又好,諗住你地掂梗,點知.........
咁你見到呢場應該係第一場...
我地第二場俾人做低左

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0