標題: 沙西區學界 [打印本頁]

作者: 成仔仔    時間: 2009-12-23 20:37     標題: 沙西區學界

2009沙西區學界你們覺得邊間最大機會第1(C grade)        德信                佛教覺光                基督               
                陳楷                郭得勝                中大陳震夏                沙田崇真
                林裘謀                培基                沙田官中                馮堯敬
                馮黃鳳亭                邱金元                浸呂明才                沙田循道
                林漢光                青年會                聖心                培僑
                梁文燕                林大輝                五育                浸附中
                體藝                曾肇添                沙田培英
作者: 風吹雪    時間: 2009-12-23 20:42

咁東區呢
作者: 成仔仔    時間: 2009-12-23 20:44

唔知!!!!!!!
作者: 成仔仔    時間: 2009-12-23 20:45

哈!!!!!
作者: happypp123    時間: 2009-12-23 21:05

你有冇信心呀?
作者: 風吹雪    時間: 2009-12-23 21:09

作者: o_o    時間: 2009-12-26 12:39

A grade 就知係林大輝
C grade 我諗冇咩人識掛
作者: happypp123    時間: 2010-1-9 18:45

今日沙西打到決賽話夠鐘,改日再賽爭冠軍,勁搞笑!
作者: 成仔仔    時間: 2010-1-9 22:17     標題: 回復 7# 的帖子

唔怪得知我今日撞到我A grade 個同學 佢話打到冠軍 我都唔知佢話咩 原來係打到決賽話夠鐘,改日再賽爭冠軍
作者: 成仔仔    時間: 2010-1-9 22:19

我覺得體藝win 有陳焯杰
作者: happypp123    時間: 2010-1-10 21:35

今年冇左黃鎮廷,打左折扣
作者: happypp123    時間: 2010-1-12 22:30

黃鎮廷就得,劉未必十拿九穩!
作者: 乒乓小周    時間: 2010-1-14 20:11

沙西區學界女甲改期
竟然去上水龍琛龍琛路體育館打
真係勁好笑
作者: 成仔仔    時間: 2010-1-14 20:15

沙西今年都唔知做咩 男子A Grade又唔夠時間 女甲又改期
作者: happypp123    時間: 2010-1-16 19:40

恭喜體藝贏得沙西區男子甲組冠軍!3:2
作者: happypp123    時間: 2010-2-5 22:24

成仔幾時都您打呀?

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0