標題: 論壇有咩用 [打印本頁]

作者: 風吹雪    時間: 2009-11-28 13:24     標題: 論壇有咩用

其實論壇好似冇用咁既,除左問問題!係到係咁回應,都唔知做咩
作者: 廿月    時間: 2009-11-28 13:31

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-11-28 13:24 發表
姚建安小朋友,你覺得無用可以唔黎姐,係呀,論壇就係比人互相交流ge一個平台。以你過往咁ge態度就當然唔岩你!
作者: KODAK    時間: 2009-11-28 13:40

作者: brian1115    時間: 2009-11-28 14:08

覺得無用就唔好上,唔完全了解呢個壇的功用就唔好係道亂比comment
作者: cheungsinghk    時間: 2009-11-28 20:59

有得買平野-_-
作者: (=^x^=)    時間: 2009-11-28 21:06

論壇有無用是机於來論壇的人有無貢獻, 如果個個都只想 get, 但沒有 give
咁論壇真的是無用
作者: feideepking    時間: 2009-11-29 00:39

第一, 論壇係一個空中互動集中地(用無線上網時)或者地下互動集中地(用有線上網時)!

作者: kelvin    時間: 2009-11-29 00:42

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-11-29 00:39 發表
第一, 論壇係一個空中互動集中地(用無線上網時)或者地下互動集中地(用有線上網時)!
第二, 論壇係一個交流乒乓資料/資訊既平台
作者: y0y0_pang    時間: 2009-11-29 01:11

論壇係比我地呢D乒乓球發燒友上黎聚集既一個場所
可以讓大家交溉下打波既心得
作者: alan123    時間: 2009-11-29 21:43

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-11-29 01:11 發表
論壇係比我地呢D乒乓球發燒友上黎聚集既一個場所
可以讓大家交溉下打波既心得
agree
作者: zingdigi    時間: 2009-11-30 10:50

You are so luck that so many people willing to comment on your ridiculous view. So please giving heart while you log in!
作者: mcsquare    時間: 2009-12-1 17:31

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-11-28 13:24 發表
你既問題的確問得好, 到底論壇有咩用 ? 大家discuss下..

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0