標題: 學界精英部份賽事 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-8 17:19     標題: 學界精英部份賽事

http://www.hkssf-ext.org.hk/exte ... %20Sch-JYTT0910.pdf

小馬能否 KO iPhone ?
威利多 點解咁快會撞 馬+樂 ga ? 國慶盃對唔到, 今次終於有得打 la
作者: 小閒    時間: 2009-10-8 17:25

小馬想KOIphone.......今晚發下夢先啦..... ....

作者: 瑤瑤    時間: 2009-10-8 17:28

已經打左啦....9/27打左啦.........
作者: raymondsir    時間: 2009-10-8 17:30

有無進級表呀??
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-8 17:30

sorry, 又唔 update, 有無人有出線表 ???
作者: 小閒    時間: 2009-10-8 17:31

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-8 17:30 發表
sorry, 又唔 update, 有無人有出線表 ???
我有中.小學男.女子組..決賽......全部有齊.
www.hkssf.org.hk

作者: 聰聰    時間: 2009-10-8 17:41

引用:
原帖由 小閒 於 2009-10-8 17:25 發表
小馬想KOIphone.......今晚發下夢先啦..... ....
小馬同2仁打個場波係好精彩!小馬依家打波打得好有進步,可能我今時今日味必久小馬打呀!
作者: raymondsir    時間: 2009-10-8 17:43

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-8 17:41 發表

小馬同2仁打個場波係好精彩!小馬依家打波打得好有進步,可能我今時今日味必久小馬打呀!
聰聰, 你都好似打左la woo.......打成點呀??
作者: 小閒    時間: 2009-10-8 17:46

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-8 17:41 發表

甘祝小馬快快脆脆上甲組....吾好左住個地球轉... 不過小馬排名好似都係乙屎.....佢有排先上到甲組

作者: 聰聰    時間: 2009-10-8 17:48

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-8 17:43 發表

聰聰, 你都好似打左la woo.......打成點呀??
我單打64強,雙打16強
作者: raymondsir    時間: 2009-10-8 17:51

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-8 17:48 發表

我單打64強,雙打16強
都好叻仔woo..........
作者: 聰聰    時間: 2009-10-8 17:52

引用:
原帖由 小閒 於 2009-10-8 17:46 發表

甘祝小馬快快脆脆上甲組....吾好左住個地球轉...
大家都甘話! 我都要祝小馬脆脆地快d甲組上啦... ...吾好左住個地球轉,出年我要上來嗎~ar~ar~
作者: 小閒    時間: 2009-10-8 17:55

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-8 17:52 發表

大家都甘話! 我都要祝小馬脆脆地快d甲組上啦... ...吾好左住個地球轉,出年我要上來嗎~ar~ar~
我估你快過小馬啦 努力吧!聰聰

作者: 聰聰    時間: 2009-10-8 17:58

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-8 17:51 發表

都好叻仔woo..........
雙打我個拍擋是中一生佢好鬼醒目,我第一次夾他打,同是我們練波只有五個鐘頭時間便出來比賽ar~ar~
作者: raymondsir    時間: 2009-10-8 18:04

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-8 17:58 發表

雙打我個拍擋是中一生佢好鬼醒目,我第一次夾他打,同是我們練波只有五個鐘頭時間便出來比賽ar~ar~
你個拍擋都叻仔woo......
作者: logtincom    時間: 2009-10-8 19:30

中學男子單打 1214,乒乓達人,iphone,wilson,阿瑋都入到32強,
iphone以一號種子身份入埋雙打四強,
中學女子單打 natalie(1號種子),曲奇餅入16強,
雙打kaman個隊同龍的芯個隊入到四強,
小學男子雙打軒仔個隊入四強,
仲有小學女子單打wingwing入十六強,
恭喜恭喜!!!
作者: kng0722    時間: 2009-10-8 20:03

visit

www.hkssf-ext.org.hk/external/Ji ... %20-%20Comp-SBS.pdf
作者: svsv88827    時間: 2009-10-9 16:54     標題: let

me see
作者: raymondsir    時間: 2009-10-12 11:21

麥景皓好波......
作者: 粒仔輝    時間: 2009-10-12 11:33

恭喜麥景皓
作者: 小閒    時間: 2009-10-12 11:34

恭喜!
作者: feideepking    時間: 2009-10-12 11:34

恭喜麥景皓!
作者: 乒乓小風    時間: 2009-10-12 11:59

引用:
原帖由 hihi 於 2009-10-12 11:18 發表
麥 vs 孔大佬及潘尚熙場波都是驚險 win 3:2
以為決賽打林志 x 會無晒体力.....
點知當打的林志 x 對住麥時會老裊拉龜無晒辦法以 0:3 輸了.

麥景皓好波....希望好波之人都有良好的人品和球品
最後果句好似有d問題 ?
作者: james007    時間: 2009-10-12 12:15

恭喜恭喜
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-12 12:57     標題: 全港學界精英乒乓球比賽乒球世家贏學界賽

全港學界精英乒乓球比賽決賽昨於青衣體育館舉行,來自乒乓球世家的吳氏 3姊妹勇奪中、小學組共3個獎項。14歲的嘉儀夥拍較她年長兩歲的姐姐嘉鳳,以局數3:2戰勝顏寶鈴書院代表,為中華基金中學奪得中學組女子雙打冠軍;嘉鳳笑言:「姊妹檔是我們的優勢,大家日見夜見,默契比對手好。」

5兄妹同為乒乓球手嘉儀補充說:「要打足5局其實很辛苦,但有姐姐陪我並肩作戰,加上其他隊友特地到場打氣,我們總算不負眾望勝出。」至於11歲、在基恩小學就讀小六的妹妹嘉莉,則奪得小學組女子單、雙打季軍,害羞的她表示視兩位姐姐為榜樣。此外,她們還有 18歲的哥哥及9歲的妹妹,同為乒乓球手;3人昨日異口同聲說:「多謝熱愛乒乓球的父母栽培我們,一起打乒乓球及討論戰術是我們的家庭樂。」她們一家昨以豐富的晚餐慶祝比賽勝利

Source : Apple daily
作者: 野田妹    時間: 2009-10-12 14:17

恭喜偶像!
作者: 小閒    時間: 2009-10-14 15:21     標題: 2009年學界乒乓球精英賽男.女子中.小學組單打及雙打總成績公布........

2009年學界精英賽男.女子中.小學組單打及雙打總成績公布........

www.hkssf.org.hk
作者: raymondsir    時間: 2009-10-14 15:36

thanks

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0