標題: 【本站通告】論壇生日會花絮 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-27 23:31     標題: 【本站通告】論壇生日會花絮

首先多謝今日比面光臨本論壇兩週年會慶的朋友, 排名不分先后

smallstar, 輝sir, cola, logtincom, fai, 半邊人, 健康, bluesky, andy, 小過童, happy 仔, 大吉,
野田, 三文治小組, aa5436, yiu yiu, 老佛爺, wai, ohgnow, 星仔, 星女,

今日內容有球局聯誼, 有 wii 乒乓球 game, 有野食, 仲有開口中遊戲.
最后分別由 aa5436 and bluesky 得到 729 藍海棉膠皮一塊
今日的花絮, 稍后會 upload 部份照片與大家分享.

特別嗚謝
Cola Sir sponser 兩打半西餅,
多謝輝sir 及 Cola 出動私靚車接送各靚仔, 靚女
多謝神秘嘉賓任達華先生光臨及參與我們球局

作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-27 23:34

為表謝意我們送了一件 HKTTF T-Shirt 給華哥

作者: 乒粒仔    時間: 2009-9-27 23:43

嘩, 有華哥出席, 早知我請假都黎啦
作者: 陰柔小子    時間: 2009-9-27 23:45

原來華哥都識打波重好有姿勢
作者: raymondsir    時間: 2009-9-27 23:46

華哥都來, 可惜我來唔到la........
作者: 廠長    時間: 2009-9-27 23:48

join 唔到好可惜呀!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-27 23:50

攪錯晒, 你地攪錯晒. 今日真正的貴賓是 論壇四條 Queen...

Yiu Yiu, AA, 野田 & 三文治...
不過唔方便 post 她們的相片, 我怕論壇大塞車
作者: 乒粒仔    時間: 2009-9-27 23:53

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:50 發表
攪錯晒, 你地攪錯晒. 今日真正的貴賓是 論壇四條 Queen...

下, 有d噤既樹.......
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-27 23:54

獨欠 Sister BABY
作者: raymondsir    時間: 2009-9-28 00:00

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:54 發表
yes...yes........
作者: phantasy    時間: 2009-9-28 00:09

可惜今日最終來唔到
作者: tomyiu    時間: 2009-9-28 00:13

@@"華哥點解會黎?
作者: james007    時間: 2009-9-28 00:19

I wish I could come too....
作者: 乒粒仔    時間: 2009-9-28 00:31

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:54 發表
hahah
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2009-9-28 00:39

我都唔知幾想join, 但係我一click入去就話"你無權瀏覽本貼", 可能嫌小弟呢d二打六啦, 真係心淡啦!!!  
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-28 00:48

ha ha ha 你攪錯 la. 個 post 是板主優先報名, 然后共開比會員報名 ga....我們都共開了 約兩星期.  之后因為 full 左, 所以又 hidden 返個 post... 如果你日日上 hkttf, 一定報到 ga....
作者: 十萬轉vs零轉    時間: 2009-9-28 00:50

算啦, 有機會再join過
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-28 00:52

如果我知你想來, 我一定叫輝sir 開車來接你從南區來. , sorry ...next time
作者: wayne_ka_lun    時間: 2009-9-28 00:56

有華哥, 好幸福呀...^^
作者: 野田妹    時間: 2009-9-28 02:27

無端端我打緊wii個時見到華哥入嚟,
我真係唔敢相信自己隻眼,
即刻O哂咀呀!
佢真係好鬼有型呀!!
作者: 太陽之子    時間: 2009-9-28 02:41

可惜我冇來到
作者: 44_66    時間: 2009-9-28 09:43

作者: feideepking    時間: 2009-9-28 09:55

華哥萬歲!
作者: borkee    時間: 2009-9-28 09:58

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:50 發表

論壇真利害!其實娛樂圈中有都有好多人鍾意打乒乓波ga!包括已退出了的黎小姐呀!
不如攪個明星賽吖?  
4條Q,大合照咪有囉?
作者: Cola    時間: 2009-9-28 10:11

Regarding the cakes, it was simply a contribution to the forum, don't have to mention la! However, don't forget to send me back the photo with Simon Yam ah!
Thank you so much for Mao and other management staff for such meaningful celebration gathering. Cheers!
作者: 太陽之子    時間: 2009-9-28 12:41

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-28 09:58 發表

論壇真利害!其實娛樂圈中有都有好多人鍾意打乒乓波ga!包括已退出了的黎小姐呀!
不如攪個明星賽吖?  
4條Q,大合照咪有囉?
佢地好難約架喎
作者: bond    時間: 2009-9-28 13:48

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-28 09:43 發表
華哥打波 d 姿勢都幾靚 , 幾正宗

http://i290.photobu ...
連華哥都俾面出席
作者: 紅雙喜    時間: 2009-9-28 13:57

嘩…有華哥出席,總之我都去啦!
同佢影番張相!
原來佢都識打乒乓波架?
作者: (=^x^=)    時間: 2009-9-28 14:02

下年論壇生日會, 可能會有...........其它明星出現 ga.  不過唔可以事先講, 否則到時有2, 3 百人未死
仲有, 昨天的生日會, 抽獎, game, 食物, 打球, 全數由論壇支付..........

所以我們要積極找 Sponser , 否則下年無錢再攪
作者: Happy仔    時間: 2009-9-28 17:08

多謝論壇, 等我打足4小時波, 又可以同華哥影相, 真係非常興奮!
雖然老婆同仔都唔想我黎,但係論壇生日咁大件事,一定到.
作者: kaka061011    時間: 2009-9-28 18:01

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 02:27 發表
即刻O哂咀呀!
佢真係好鬼有型呀!!
比我都O哂咀呀....佢系我偶像呢架, 佢真系有型又有性格.
作者: 小過童    時間: 2009-9-28 18:19

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 02:27 發表
即刻O哂咀呀!
佢真係好鬼有型呀!!
佢好鬼風趣,話說馬龍生教練問 : 華哥......( 真系唔記得問乜 )
華哥回答 : 你系教練我跟你地學野,叫我華仔丫嗎..........
作者: aa5436    時間: 2009-9-28 23:07

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:19 發表

佢好鬼風趣,話說馬龍生教練問 : 華哥......( 真系唔記得問乜 )
華哥回答 : 你系教練我跟你地學野,叫我華仔丫嗎..........
好風趣
真人仲型過上鏡
真有幸同華哥影相
作者: Cola    時間: 2009-9-29 09:10

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:19 發表

小過童, Simon Yam is 54 years old now , even older than you ah!
作者: borkee    時間: 2009-9-29 09:46

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-28 12:41 發表

佢地好難約架喎
可以一試呀!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0