標題: [長膠] 粒仔再不能打比賽????? [打印本頁]

作者: KODAK    時間: 2009-5-8 17:06     標題: 粒仔再不能打比賽?????

今天走去簫SIR到,想買塊粒仔玩吓.點知他講以後不可以再用粒仔打比賽,因粒仔今年以沒有在乒總注冊了.
作者: KODAK    時間: 2009-5-8 17:12

我都唔知呀 因我都是想試下打粒仔的FEEL
作者: 263    時間: 2009-5-8 17:29

引用:
原帖由 KODAK_G21 於 2009-5-8 05:06 PM 發表
今天走去簫SIR到,想買塊粒仔玩吓.點知他講以後不可以再用粒仔打比賽,因粒仔今年以沒有在乒總注冊了.
oh no
作者: 大吉    時間: 2009-5-8 17:31

長膠果d都係 ?
係就爽yy呀
對住1個任何識用長膠既人我都會輸
作者: 263    時間: 2009-5-8 17:33

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-8 05:31 PM 發表
長膠果d都係 ?
係就爽yy呀
對住1個任何識用長膠既人我都會輸
so bad
作者: 乒乓小風    時間: 2009-5-8 17:40

乒總注冊 ! 即係關人忍
作者: feideepking    時間: 2009-5-8 17:41

唔係全部粒仔都唔得啩(雖然外國佬咁定法唔出奇)?!
作者: alanhbest    時間: 2009-5-8 17:47     標題: 回復 9# 的帖子

我反而好似聽人講 全面禁反貼 ......................你信嗎? 真攪笑
作者: james007    時間: 2009-5-8 17:58

Today is not April 1st, so I doubt anyone will believe such a joke...
作者: KODAK    時間: 2009-5-8 18:08

引用:
原帖由 james007 於 2009-5-8 17:58 發表
Today is not April 1st, so I doubt anyone will believe such a joke...
我不是開玩笑的。是簫SIR對我涚今早帶隊時才知的。事實是怎麼我就真的不清楚了o
作者: kei    時間: 2009-5-8 18:13

個個粒仔品牌都唔比註冊費?
好似有d問題
不過, 如果真, 都要接受la
作者: alanhbest    時間: 2009-5-8 18:15     標題: 回復 15# 的帖子

講的聰明, 信的重聰明; 超級高B hhahahahhahaha~!
作者: 諾沃克    時間: 2009-5-8 18:19

冇得打粒仔, super impossible la..........
作者: alanhbest    時間: 2009-5-8 18:26     標題: 回復 19# 的帖子

真係幾"吹" 得霉............難怪叫 "簫"SIR.................曲都吹番直........................
作者: KODAK    時間: 2009-5-8 18:47

引用:
原帖由 alanhbest 於 2009-5-8 18:26 發表
真係幾"吹" 得霉............難怪叫 "簫"SIR.................曲都吹番直........................
請各位玻友不要誤會是簫SIR吹水.有可能是小弟耳聾,聽錯了某些或聽漏了些東西呢,不要以為我老屈他呀 而且我不知到注冊要每個牌子和型号都要分計的
作者: 263    時間: 2009-5-8 18:58

引用:
原帖由 KODAK_G21 於 2009-5-8 06:47 PM 發表

請各位玻友不要誤會是簫SIR吹水.有可能是小弟耳聾,聽錯了某些或聽漏了些東西呢,不要以為我老屈他呀 而且我不知到注冊要每個牌子和型号都要分計的
絕對是你聽錯了某些或聽漏了些東西
作者: 子健    時間: 2009-5-8 20:18

別傻啦...睇下個註冊表先講啦....
作者: y0y0_pang    時間: 2009-5-8 20:22

下..我宜家熟習緊對d長膠既人啊
岩岩想學點打..宜家又話吾洗
作者: raymondsir    時間: 2009-5-8 21:14

haha.....笑料一則..???
作者: (=^x^=)    時間: 2009-5-8 21:15

無得打粒仔好....咁我以后碟埋心水只打 hkttf 的比賽
作者: feideepking    時間: 2009-5-8 22:18

一係老外俾H1N1搞到癲咗, 以為粒仔係可以傳播o既... ...
作者: skyer    時間: 2009-5-10 20:17

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-8 21:15 發表
無得打粒仔好....咁我以后碟埋心水只打 hkttf 的比賽
hard sell?????
作者: jacky    時間: 2009-5-10 21:42

It is simply not possible!
作者: Happy仔    時間: 2009-5-10 22:59

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-8 21:15 發表
如果係真,咁就好啦,以後唔駛應付長猫.
作者: 263    時間: 2009-5-12 20:29

長猫!?

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0