標題: 【越式】Rice Paper [打印本頁]

作者: 防守王    時間: 2009-2-11 14:17     標題: 【越式】Rice Paper

放假同女友下晝去左World Trade既 Rice Paper食越式午餐.
價錢唔平, Set Lunch 都要七八十. 但係間中食下都無防!!

我好鍾意呢度既感覺, 好舒服.........

叫左幾樣野. 釉子沙律......

Rice Paper.......蝦卷

牛肉撈朦...................................

嘩!! 蒜蓉包, 都幾好食, 最重要係................

有呢個青咖哩送...........正呀!! 好香.

作者: 郭弱    時間: 2009-2-11 14:19

又一城係未有間?
作者: 防守王    時間: 2009-2-11 14:20

唔知呀!! 我無去過呀!!!!
作者: feideepking    時間: 2009-2-11 14:21

守生, 唔好意思; 想問World Trade間百人一株仲喺唔喺度呢?!
作者: 防守王    時間: 2009-2-11 14:30     標題: 回復 4# 的帖子

無左都幾耐下......我諗有助底兩三年
作者: feideepking    時間: 2009-2-11 14:54

引用:
原帖由 防守王 於 2009-2-11 11:00 發表
無左都幾耐下......我諗有助底兩三年
守生 真係銅鑼灣地膽喇!
作者: 防守王    時間: 2009-2-11 15:53     標題: 回復 6# 的帖子

真係唔好意思. 其實我都好耐無去過. 不過我都幾喜歡食朱朱.....

所以當佢執笠時, 我就好快知道咁解o者!
作者: feideepking    時間: 2009-2-11 16:05

引用:
原帖由 防守王 於 2009-2-11 12:23 發表
真係唔好意思. 其實我都好耐無去過. 不過我都幾喜歡食朱朱.....

所以當佢執笠時, 我就好快知道咁解o者!
朱朱d嘢好味, 守生真識食!
作者: 防守王    時間: 2009-2-11 16:23     標題: 回復 8# 的帖子

我都係最愛佢既天婦羅咋!!!!
作者: raymondsir    時間: 2009-2-11 22:01

貴唔貴架???
作者: 防守王    時間: 2009-2-11 22:45     標題: 回復 10# 的帖子

Set Lunch 60 - 80 左右. 包杯野飲.  加20多個小食

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0