標題: 【丁組】排隊等亞 Pun 請食飯 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-1-19 11:50     標題: 【丁組】排隊等亞 Pun 請食飯

1) mao
2) jackho813 (等我幫亞 Jack 報埋先)

如果 pun 無時間可以唔來, 放低 3, 5 千便足夠. liness" />liness" />
作者: 44_66    時間: 2009-1-19 12:02

作者: james007    時間: 2009-1-19 12:43

Congratulation ar.....So happy another lefty wins 丁組 Champion again....
作者: Timshek    時間: 2009-1-19 12:55

恭喜晒....青屯一圍吾該!!!!
作者: 乒粒仔    時間: 2009-1-19 12:55

我都登佢好高興呀, 係咪都可以報名架
作者: (=^x^=)    時間: 2009-1-19 18:16

pun .唔好扮看唔到. 唔拿番一千幾百出來請吃飯, 因住比人 BAN IP
作者: 阿盤    時間: 2009-1-20 11:38

猫哥,

I have to pay for your dinner la........  

You predicted this two years ago........ Not accounting for the incurred interests, 我都有so 拉!

阿盤
作者: (=^x^=)    時間: 2009-1-20 11:41

對, 我兩年前已經買了亞 Pun 獨Win....Place 都唔買.
証明我眼光獨到.

作者: kwokwy    時間: 2009-1-20 11:44

不如所有64強出到線嘅夾錢請食飯,仲有睇頭。
46、大隻佬……
作者: 44_66    時間: 2009-1-20 11:58

作者: 44_66    時間: 2009-1-20 12:00

作者: kwokwy    時間: 2009-1-20 12:04

點會,大把出唔到線嘅排住隊等人請食飯啦
作者: 44_66    時間: 2009-1-20 12:10

作者: kwokwy    時間: 2009-1-20 12:13

係呀,所以我噚晚已經決定咗留守丁組,無必要都唔會行開。不過46你都唔使擔心啦,我估無幾耐就會有人搵你,話要用1900萬挖你……去拉爆汝
作者: (=^x^=)    時間: 2009-1-20 12:18

亞 pun 其實真是要請 yiu yiu食飯 
作者: 44_66    時間: 2009-1-20 12:20

作者: 44_66    時間: 2009-1-20 12:20

作者: kwokwy    時間: 2009-1-20 12:22

估唔到46你係咁嘅人……我好欽敬你呀
作者: (=^x^=)    時間: 2009-1-20 12:23

話說亞 pun 一去到比賽場館立即找 yiu yiu
當他知道 yiu yiu 不在, 當堂開心晒
作者: 44_66    時間: 2009-1-20 12:35

作者: artin    時間: 2009-1-20 12:50

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-1-20 12:23 發表
有冇咁大獲?
作者: 阿盤    時間: 2009-1-20 19:38

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-20 11:58 發表

呀 pun 一向都吾係丁組 波架啦 , 甲組 fit 馬去跑丁組賽 , 真係遲來 了的冠軍呀 , 反而要問下呀 pun 係味要請 yiu yiu 食飯呢 ?! 吾做許球証 .....嘰嘰嘰嘰 .....
Pretty girls like YiuYiu is very hard to invite ga......
作者: 阿盤    時間: 2009-1-20 19:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-1-20 12:23 發表
Yes, luckily she was at Cornwall Street instead!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0